Lokacija: Pokrita tržnica v Idriji

Termin ocenjevanja: v drugi polovici aprila

Postopek: zbiranje vzorcev od 15.30 do 15.45, predavanje in podelitev priznanj ob 19.00.

Izdelujete salame ali želodce in vas zanima, kakšna bi bila strokovna ocena vaših mesnin? Predsednik ocenjevalne komisije dr. Stanislav Renčelj ima bogate izkušnje z izdelavo domačih mesnin in na koncu ocenjevanja v kratkem predavanju predstavi komentarje na posamezne izdelke. O vašem izdelku boste tako pridobili strokovno oceno in mnenje ter predloge za izboljšavo, kar vam bo lahko koristilo pri nadaljnjem delu.

Obvezne prijave na 05 37 43 914 ali po e-pošti: darja.lahajnar@icra.si do petka, 17. 3. 2017.
Več informacij, natančen datum in navodila bomo posredovali samo prijavljenim udeležencem.

Vabljeni.
Org. in info: ICRA d.o.o. Idrija, Občina Logatec, Občina Idrija in Občina Cerkno.