Občina Logatec v letošnjem letu pripravlja Celostno prometno strategijo, dokument, ki bo močno vplival na urejanje prometa in prostora v vaši občini v naslednjem desetletju. Osrednji namen dokumenta je reševanje prometnih izzivov z uvajanjem dolgoročnih, strateških in trajnostnih rešitev, ki bodo pripomogle k višji kakovosti življenja. Predvidene bodo rešitve, namenjene bolj ljudem kot avtomobilom, zato pri pripravi dajemo velik poudarek tudi vključevanju prebivalcev. 

Z reševanjem ankete nam boste zelo pomagali, hkrati pa boste tako aktivno prispevali  h končni obliki Celostne prometne strategije občine Logatec. Mi pa se zavezujemo, da bomo vaša mnenja upoštevali po najboljših močeh. 

Rešena anketa vam omogoča sodelovanje v žrebu za izvrstne nagrade (zložljivo kolo, skiro, kolesarska čelada). Več o tem na koncu ankete, ki smo jo v sklopu priprave celostne prometne strategije skupaj z občino pripravili Ljubljanski urbanistični zavod in Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije.

Povezava na anketo.