K lepoti in zdravju ter ohranjanju vitkega telesa pripomorejo tudi notranje aktivnosti in storitve. Izgubljanje kalorij in krepitev mišic v družbi svojcev in prijateljev ter sklepanje novih poznanstev so najboljše kombinacije, ki vam jih ponuja naš kraj in konkretneje Bazen Logatec.

Bazen Logatec
Gregor Prezelj s.p.
IOC Zapolje III/5, 1370 Logatec

Tel.: 01 759 11 72
GSM: 041 307 507
E-naslov: info@bazen-logatec.si
http://www.bazen-logatec.si/

Bazen Logatec je prvič odprl svoja vrata v maju 2005 in kot osredji del rekreacijskega centra Zapolje znatno pripomogel k rasti plavalne zavesti v širši logaški okolici.

V svoji nekajletni zgodovini je z bogatim obiskom dokazal, da z merami 25 x 8 metrov in globino od 80 do 120 cm izpolnjuje vse standarde in priporočila za učenje plavanja, ob tem pa ponuja odlične možnost rekreativnega plavanja in predvsem družinske zabave v vodi.

Z otroškim bazenom globine 30 cm je še dodatno opremljen za premagovanje strahu ob prvih plavalnih izkušnjah, malčkom pa ponuja obilo veselja ob samostojni igri v vodi.

Za sprostitev in regeneracijo pa poskrbi masažni bazen s temperaturo vode 34°C in prijetnimi zračnimi ter vodnimi curki.

Dopoldanski čas je v bazenu namenjen organizacijam, ki z rezervacijo celotnega bazena lahko najbolje zapolnijo svoje prostorske potrebe za izvedbo raznovrstnih programov učenja plavanja in druge vadbe v vodi.
V popoldanskem času pa je bazen namenjen rekreativnemu plavanju in plavalnim tečajem, ki se izvajajo pod okriljem Plavalne šole Ščuka.
S prehodom bazena v običinsko last si bomo prizadevali, da bomo ohranili pozitivni naboj logaškega bazena in še dodatno okrepili ponudbo plavalnih programov.
Vabimo vas, da nas obiščete!

Temperatura vode
Rekreacijski bazen …… 30°C
Masažni bazen ……. 34°C

Temperatura zraka
Bazenska dvorana …….. 31°C

Gremo še v savne?