V petek, 20. marca 2015, bo v pokriti tržnici v Idriji, Ulica svete Barbare 8 potekalo

Ocenjevanje suhomesnatih izdelkov

(suhih salam in šebreljskih želodcev).

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija z namenom dviga kvalitete lokalnih mesnin vse, ki zase ali za prodajo (registrirana dejavnost) izdelujete suhomesnate izdelke vabi k sodelovanju na ocenjevanju suhomesnatih izdelkov (suhih salam in šebreljskih želodcev).

Vzorce lahko oddate v petek, 20. 3. 2015, do 15.45 ure, na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, Idrija (skladno z dogovorom jih lahko oddate tudi kakšen dan prej). Ker je število vzorcev, ki jih bomo ocenili omejeno vas prosimo, da oddajo vzorca obvezno predhodno najavite na enega izmed naših navedenih kontaktov do srede 18. 3. 2015.

Oddate celo salamo ali želodec. Ostanek vam bomo po ocenjevanju vrnili.

Kotizacije ni. Pri ocenjevanju bodo izdelki šifrirani. Ocenjevalno komisijo sestavljajo dr. Stanislav Renčelj, Mateja Leva ter Marko Močnik. Komisija bo za vse ocenjene vzorce pripravila strokovne komentarje in priporočila.

Ocenjevanje bo potekalo 20. marca, od 16.00 ure dalje, predvidoma ob 19.00 pa bo razglasitev rezultatov. Vsi sodelujoči ste vabljeni, da se udeležite podelitve priznanj.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 05 37 43 913 ali po e-pošti izobrazevanje@icra.si .

Lepo vabljeni k sodelovanju.