Obvestilo za lastnike gozdov: Certifikat FSC FM

Na osnovi dosedanjih pogovorov z lastniki gozdov in izraženega interesa ter podpore Občine Idrija, Cerkno in Logatec, se intenzivno dela na skupinski pridobitvi certifikata FSC FM za lastnike gozdov na tem območju. Smo v fazi zbiranja ponudb za postopek certificiranja. Če želimo pridobiti konkretne ponudbe pa potrebujemo točne in konkretne podatke o gozdovih, ter seveda kdo bi bil za certificiranje sploh zainteresiran. Z informacijami, ki jih bomo pridobili na podlagi priloženega obrazca, bomo lahko nadaljevali delo, ter vam tudi natančneje sporočili več informacij glede certificiranja. Prosimo, da nam obrazec vrnete v čim krajšem možnem času, in sicer najkasneje do 14. 4. 2017.

Prosimo izpolnite kontaktne podatke, da vas lahko kontaktiramo za morebitne dodatne informacije, ki bi jih potrebovali v postopku pridobitve ponudb.
Obrazce lahko posredujete po pošti na naslov ICRA d.o.o., Mestni trg 1, 5280 Idrija ali na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na e-mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Hvala za sodelovanje.

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija
Development agency of Idrija and Cerkno
Mestni trg 1, 5280 Idrija
Slovenija


Postopki j. razpisov & pozivov

 1. Javni razpisi
 2. Arhiv javnih razpisov
 3. Javni pozivi
 4. Arhiv javnih pozivov
 5. Prejemniki in višina prejetih sredstev
 6. Zaključno poročilo ali povzetek o poteku in rezultatih porabljenih sredstev
 7. Člani komisij za izvedbo postopkov javnih razpisov: 
 • Sklep o imenovanju Komisije za odpiranje vlog v postopku izbire javnih kulturnih programov in kulturnih projektov za sofinanciranje ter projektov varovanja kulturne dediščine v občini Logatec (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Strokovne komisije za področje kulture (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Strokovne komisije za vrednotenje projektov varovanja kulturne dediščine (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Komisije za razdelitev proračunskih sredstev za sofinanciranje dejavnosti za starejše, na območju občine Logatec (velja od 16. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Komisije za sofinanciranje dejavnosti humanitarnih organizacij, ki delujejo na območju občine Logatec (velja od 16. 12. 2014)
 • - Sklep o imenovanju članov posebne komisije za dodelitev sredstev za športne dejavnosti v občini Logatec, velja od 24. 1. 2015
 • - Sklep o imenovanju Strokovne komisije za odpiranje in pregled vlog za Javni razpis za dodelitev proračunskih sredstev za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja v občini Logatec, velja od 3. 3. 2016
 • - Sklep o imenovanju Komisije o dodelitvi proračunskih sredstev za namen pokroviteljstva župana za nadarjene dijake in študente v občini Logatec, velja od 28. 1. 2016
 • - Sklep o imenovanju Komisije o dodelitvi proračunskih sredstev za namen pokroviteljstva v občini Logatec, velja od 28. 1. 2016