Vabilo na ocenjevanje suhomesnatih izdelkov

V petek, 20. marca 2015, bo v pokriti tržnici v Idriji, Ulica svete Barbare 8 potekalo

Ocenjevanje suhomesnatih izdelkov

(suhih salam in šebreljskih želodcev).

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija z namenom dviga kvalitete lokalnih mesnin vse, ki zase ali za prodajo (registrirana dejavnost) izdelujete suhomesnate izdelke vabi k sodelovanju na ocenjevanju suhomesnatih izdelkov (suhih salam in šebreljskih želodcev).

Vzorce lahko oddate v petek, 20. 3. 2015, do 15.45 ure, na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, Idrija (skladno z dogovorom jih lahko oddate tudi kakšen dan prej). Ker je število vzorcev, ki jih bomo ocenili omejeno vas prosimo, da oddajo vzorca obvezno predhodno najavite na enega izmed naših navedenih kontaktov do srede 18. 3. 2015.

Oddate celo salamo ali želodec. Ostanek vam bomo po ocenjevanju vrnili.

Kotizacije ni. Pri ocenjevanju bodo izdelki šifrirani. Ocenjevalno komisijo sestavljajo dr. Stanislav Renčelj, Mateja Leva ter Marko Močnik. Komisija bo za vse ocenjene vzorce pripravila strokovne komentarje in priporočila.

Ocenjevanje bo potekalo 20. marca, od 16.00 ure dalje, predvidoma ob 19.00 pa bo razglasitev rezultatov. Vsi sodelujoči ste vabljeni, da se udeležite podelitve priznanj.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 05 37 43 913 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Lepo vabljeni k sodelovanju.


Postopki j. razpisov & pozivov

 1. Javni razpisi
 2. Arhiv javnih razpisov
 3. Javni pozivi
 4. Arhiv javnih pozivov
 5. Prejemniki in višina prejetih sredstev
 6. Zaključno poročilo ali povzetek o poteku in rezultatih porabljenih sredstev
 7. Člani komisij za izvedbo postopkov javnih razpisov: 
 • Sklep o imenovanju Komisije za odpiranje vlog v postopku izbire javnih kulturnih programov in kulturnih projektov za sofinanciranje ter projektov varovanja kulturne dediščine v občini Logatec (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Strokovne komisije za področje kulture (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Strokovne komisije za vrednotenje projektov varovanja kulturne dediščine (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Komisije za razdelitev proračunskih sredstev za sofinanciranje dejavnosti za starejše, na območju občine Logatec (velja od 16. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Komisije za sofinanciranje dejavnosti humanitarnih organizacij, ki delujejo na območju občine Logatec (velja od 16. 12. 2014)
 • - Sklep o imenovanju članov posebne komisije za dodelitev sredstev za športne dejavnosti v občini Logatec, velja od 24. 1. 2015
 • - Sklep o imenovanju Strokovne komisije za odpiranje in pregled vlog za Javni razpis za dodelitev proračunskih sredstev za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja v občini Logatec, velja od 3. 3. 2016
 • - Sklep o imenovanju Komisije o dodelitvi proračunskih sredstev za namen pokroviteljstva župana za nadarjene dijake in študente v občini Logatec, velja od 28. 1. 2016
 • - Sklep o imenovanju Komisije o dodelitvi proračunskih sredstev za namen pokroviteljstva v občini Logatec, velja od 28. 1. 2016