Vabilo na 2. delavnico Leader

 

Spoštovani,

z namenom priprave nove strategije lokalnega razvoja podeželja za koriščenje LEADER sredstev v programskem obdobju 2013 - 2020, vas vabimo na 2. delavnico, ki bo v sredo, 18. 6. 2014, ob 17.00 uri, v Sejni sobi Upravnega centra Logatec, Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec.

Prijave na delavnico sprejemamo na ICRA d.o.o. Idrija, po e- pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel: 05 / 37 43 914, kamor se lahko obrnete tudi za dodatne informacije.

Na delavnici bomo predstavili načela pristopa LEADER, na osnovi teh načel skupaj z vami poiskali prednosti in priložnosti našega podeželja ter pripravili izhodišča za strategijo lokalnega razvoja. Strategija bo osnova za črpanje LEADER sredstev v novem programskem obdobju.

Vabljeni, da s svojimi izkušnjami, z vprašanji ter s predlogi pripomorete k pripravi čimboljše lokalne razvojne strategije logaškega podeželja.
Lep pozdrav,

ICRA d.o.o. in Občina Logatec

- Predstavitev
- Izražen pristopni interes
- Zbiranje projektnih idej


Postopki j. razpisov & pozivov

 1. Javni razpisi
 2. Arhiv javnih razpisov
 3. Javni pozivi
 4. Arhiv javnih pozivov
 5. Prejemniki in višina prejetih sredstev
 6. Zaključno poročilo ali povzetek o poteku in rezultatih porabljenih sredstev
 7. Člani komisij za izvedbo postopkov javnih razpisov: 
 • Sklep o imenovanju Komisije za odpiranje vlog v postopku izbire javnih kulturnih programov in kulturnih projektov za sofinanciranje ter projektov varovanja kulturne dediščine v občini Logatec (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Strokovne komisije za področje kulture (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Strokovne komisije za vrednotenje projektov varovanja kulturne dediščine (velja od 18. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Komisije za razdelitev proračunskih sredstev za sofinanciranje dejavnosti za starejše, na območju občine Logatec (velja od 16. 12. 2014)
 • Sklep o imenovanju Komisije za sofinanciranje dejavnosti humanitarnih organizacij, ki delujejo na območju občine Logatec (velja od 16. 12. 2014)
 • - Sklep o imenovanju članov posebne komisije za dodelitev sredstev za športne dejavnosti v občini Logatec, velja od 24. 1. 2015
 • - Sklep o imenovanju Strokovne komisije za odpiranje in pregled vlog za Javni razpis za dodelitev proračunskih sredstev za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja v občini Logatec, velja od 3. 3. 2016
 • - Sklep o imenovanju Komisije o dodelitvi proračunskih sredstev za namen pokroviteljstva župana za nadarjene dijake in študente v občini Logatec, velja od 28. 1. 2016
 • - Sklep o imenovanju Komisije o dodelitvi proračunskih sredstev za namen pokroviteljstva v občini Logatec, velja od 28. 1. 2016