18. januarja 2018 Predavanje z naslovom Moški, ženska in Sveto pismo

Četrtek, 18. januarja 2018, ob 19. uri, Jožefova dvorana Medgeneracijskega doma Marije in Marte, Šolska pot 1, Logatec
Predavanje z naslovom Moški, ženska in Sveto pismo
(V šoli nas nihče ni poučil, kdo naj bi bil moški, kakšno vlogo ima »pod soncem«, v partnerskem odnosu ..., enako velja za žensko. Niso nas (po)učili, v čem se moški in ženska temeljno razlikujeta, kaj drug od drugega pričakujeta, po čem sploh hrepenita in kako se lahko osrečujeta. Ker tega mnogi ne vemo, prihaja do mnogih nepotrebnih nesoglasij, nerazumevanja, konfliktov v odnosu med nami in nasprotnim spolom (ne samo v partnerskem, pač pa tudi med materjo in sinom, očetom in hčerko, prijateljem in prijateljico itd.), kakor tudi znotraj enakega spola (med dvema prijateljema, očetom in sinom, mamo in hčerko ...), ki bi jih lahko preprečili, če bi moški malo bolj poznali ženski svet in obratno. Sveto pismo nosi v sebi ogromno življenjske modrosti, koristnih nasvetov, in tudi razkriva poslanstvo moškega in ženske, da bi lahko živeli polneje, kvalitetneje in srečneje v medsebojnem odnosu. Predavanje je namenjeno vsem - samskim, poročenim, neporočenim, mladim, starim, vsem moškim in ženskam, ki si želijo spoznati in slišati kaj novega o moškem in ženski.
Boštjan Hari je magister teologije, katehet, voditelj seminarjev za notranje ozdravljenje in osebnostno rast, duhovnih obnov, predavatelj na bibličnih, zakonskih, mladinskih, molitvenih skupinah in različnih evangelizacijskih dogodkih. Znotraj Zavoda Kerigma vodi biblično skupino Figulus.)
Org. in info: Župnija Dolnji Logatec, http://zupnija-dolnji-logatec.rkc.si/


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin