4. marca 2018 Čakalnica - 4. abonmajska predstava gledališkega abonmaja komedije

Nedelja, 4. marca 2018, ob 19. uri, Velika dvorana Narodnega doma Logatec
Čakalnica - 4. abonmajska predstava gledališkega abonmaja komedije
(Na program prihaja fantazijska komedija za dva resnična zvezdnika. Lado in Rifle se znajdeta med “biti in ne biti”, v čakalnici za odhod v onostranstvo. V Čakalnici čas ni več dimenzija in dolgčas ne obstaja, ni novinarjev in medijev, socialnih omrežij, telefonov in televizije. Priče smo soočenju dveh generacij, dveh karier in dveh osebnosti, ki sta skrivnostno povezani. V zbirokratiziranem kolesju onostranskega sistema, ki spominja na tukaj in zdaj, ju virtualni uradniki pripravljajo na “zadnjo sodbo”, ko junaka razkrijeta še zasebno plat. Kako bo glasovala komisija “zadnje sodbe” naj ostane skrivnost, obljubljamo pa vam veliko smeha in solz.

Janez Hočevar Rifle in Lado Bizovičar. Režija Dejan Batoćanin in Uroš Fürst.

Prodaja vstopnic po ceni 15 eur: www.eventim.si in prodajna mesta sistema Eventim Si.)

Org. in info.: Občina Logatec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: