7. decembra 2017 Cucki - 2. abonmajska predstava gledališkega abonmaja komedije

Četrtek, 7. decembra 2017, ob 19. uri, Velika dvorana Narodnega doma Logatec
Cucki - 2. abonmajska predstava gledališkega abonmaja komedije
(Ste se morda kdaj vprašali, o čem razmišlja vaš pes? Ste morda kdaj svoje življenje primerjali s pasjim? V predstavi se pojavljajo slikoviti pasji liki, ki skozi monologe predstavljajo publiki svoje življenjske zgodbe. Predstava je edinstvena mešanica humorja, tragedije, ostrine, nežnosti in romantike. Predstava je na 26. festivalu Dnevi komedija v Celju prejela naziv žlahtna komedija po izboru občinstva 2017.

Igrajo Gojmir Lešnjak Gojc, Klemen Slakonja in Nenad Nešo Tokalić. Režija Matjaž Latin, avtor: CJ Johnson Pasji dnevnik.

Prodaja vstopnic za izven po ceni 15 eur: www.eventim.si in prodajna mesta sistema Eventim Si.)

Org. in info.: Občina Logatec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Foto: arhiv Mestno gledališče Ptuj

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: