6. avgusta 2017 Kmečki praznik na Medvedjem Brdu

Nedelja, 6. avgusta 2017, ob 18. uri, Medvedje Brdo pred CŠOD dom Medved
Kmečki praznik na Medvedjem Brdu
(6 avgusta od 15. ure dalje bo na lokaciji pred CŠOD dom Medved potekal že 29. tradicionalni Kmečki praznik na Medvedjem Brdu, letos pod geslom »Dobra volja je najbolja!«. Na Medvedjem Brdu bomo pričarali Kekčevo deželo v malem. Obiskovalcem, tako malim in velikim, ponujamo program z zanimivimi predstavitvami in dejavnostmi – kako se izdela pravi Kekčev klobuk, kako izgleda roža, ki je ozdravila Mojčino slepoto, kako se igra staro pastirsko igro – vovkalco, kako poteka izdelava mlečnih izdelkov itd. Ob tem nas bodo spremljali junaki iz Kekca. Obiskovalci se bodo lahko ustavili v otroškem kotičku s starimi igrami, si ogledali tekmovanje v kmečkih igrah, obiskali malo tržnico domačih izdelkov, si postregli z domačim kruhom in pecivom ter svojo srečo preizkusili v bogatem srečelovu. Od 15. ure dalje bo sledila zabava z ansamblom Modrijani. Vljudno vabljeni.)
Org. in info: Turistično društvo Medvedje Brdo in Rovtarske Žibrše ter Kulturno športno društvo Trate; 040 518 658; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: