Logaščica 24.12.2009

V sredo, 23.12.2009 je Logaščica znova prestopila bregove. Več tukaj.

V četrtek, 24.12.2009 Boštjan Rupnik, poveljnik štaba civilne zaščite Logatec sporoča javnosti:


Pozdravljeni,
Člani civilne zaščite so v zadnjih 20 urah izvajal monitoring-opazovanje in spremljanje razvoja vremenskih razmer ter višine rek in potokov v občini Logatec. Iz štaba CZ podajamo zadnje ugotovljeno stanje dne 24.12.2009, ob 9.30 uri.
Voda je po celem vodotoku Logaščice in Jačke preko noči upadala in se je do jutranjih ur vrnila v svoje struge. Vse ceste so v tem trenutku prevozne, tudi cesti od Gorenjega Logatca proti Žibršam-področje za zadrževalnikom vode Mareke in cesta skozi Žejno dolino, cesta Hotedršica-Trate. V tem trenutku voda ne narašča več, vendar  je glede na vremenske razmere in vremensko napoved pričakovati, da bodo vodotoki v nočnih urah na petek 25.12. zopet narasli.
Člani štaba civilne zaščite Logatec, bomo še naprej izvajali monitoring-spremljanje dogodkov in bodo v primeru poslabšanja razmer na ogroženih območjih tudi posredovali.
 
lep pozdrav, lepe in predvsem suhe praznike želim
Poveljnik štaba CZ Logatec
Boštjan Rupnik


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: