Marché z dolnjelogaškimi gasilci dobrodelno za otroke

Tudi v letošnjem septembru se je na počivališču Marché Lom ponovno odvijala zabava za otroke z zdravimi dobrotami in humanitarnim namenom. Otroci so se preizkusili v različnih nalogah, katerih rdeča nit je bila tema sadje. Naši najmlajši so izdelovali čokoladne banane, brez rok so jedli sadni pirin muffin s smetano oziroma različno sadje, na otip so prepoznavali sadje, pomerili so se v skakanju z vrečo in metanju pomaranče v lonec ter sadili fižol, buče ali melone. Poleg tega so otroci lahko poskakovali na napihljivem gradu in raketi, si pustili poslikati obraz ter pozdravili prijaznega Pickyja.

Zabavo so popestrili tudi gasilci PGD Dolnji Logatec, ki so otrokom prikazali gasilsko vajo in jim nato pripravili izziv. Zaposleni v Marché-ju so se potrudili s pripravo in dekoracijo sladic, poskrbeli so za pravo vzdušje z baloni in otroško glasbo. Zagotovljena je bila tudi Prva pomoč, ki jo je omogočil ZD Logatec.

Zabava je bila po besedah organizatorjev tudi dobrodelne narave, kajti celotni izkupiček od prodaje sladic na zabavi bodo namenili Zavodu za gluhe in naglušne Ljubljana. Otrok, ki je rešil vse zastavljene naloge je dobil prisrčne nagrade in diplomo, poleg tega pa se je lahko naučil tudi nekaj znakov iz enoročne prstne abecede. Organizatorji so zadovoljni z letošnjim obiskom na zabavi in se že veselijo novih zabav.

Najlepše se zahvaljujejo vsem, ki so z nakupom sladic darovali za humanitarne namene ter PGD Dolnji Logatec in ZD Logatec za udeležbo na zabavi. Želijo si, da bi se na prihodnjih zabavah otrokom predstavilo še več društev, klubov in organizacij iz regionalne okolice.
  

marche1
marche1
marche 2
marche 2
marche 3
marche 3
marche4
marche4

  


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: