Čestitke zlatim maturantkam iz Logatca

V spomladanskem roku splošne in poklicne mature je opravljajo ta zrelostni izpit 24.376 kandidatov, od katerih jih je 64 opravilo maturo z vsemi možnimi točkami. Kar 4 zlate maturantke so doma v Logatcu.

Urški Petek (Gimnazija Vič), Tjaši Matjašec (Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana, program farmacevtski tehnik), Ani Murn (Srednja vzgojiteljska šola in gimnazija Ljubljana, predšolska vzgoja) in Klari Križaj (Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana, program farmacevtski tehnik) izrekam iskrene čestitke za dosežen enkraten uspeh in vam želim, da bi bile vaše nadaljnje poti proste vseh ovir, da bi vam znanje odpiralo želena vrata in vas motiviralo k doseganju podobnih odličnih uspehov, ki naj vas notranje bogatijo in osrečujejo.

Janez Nagode
Župan občine Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: