Na reli krosu v Logatcu umrla novinarka

V Logatcu se je v soboto, 27.06.2009, okoli pol devete ure zvečer zgodila tragična nesreča, v kateri je umrla 43-letna novinarka – fotografinja. Dogodek so za 24ur.com potrdili tudi na PU Ljubljana. Na paralelnem reli krosu v Logatcu je tekmovalec zletel s steze, vozilo pa je med prevračanjem trčilo v novinarko, ki je bila neposredno ob stezi.

Šlo je za splet nesrečnih okoliščin, saj je novinarka stala na mestu, ki je bilo tudi predvideno za novinarje in fotografe. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče.

Tekma je sicer potekala na logaškem poligonu Blagomix Racing Park. Šlo je za drugo letošnjo dirko državnega prvenstva v paralelnem reli krosu. Policisti sicer še preverjajo okoliščine nesreče. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Več na 24.ur.com in RTVSLO, Siol.net, Žurnal24.si, Delo.si, InDirekt

Vir: www.24ur.com


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: