Spletna stran Občine Logatec prva z vremenskim oknom

Spletna stran Občine Logatec je v tej obliki, kot jo lahko spremljate, "luč sveta" ugledala 29. februarja 2009.  5. marca so s poslovno direktorico portala zurnal24.si že stekli pogovori o pridobitvi vremenskega okna. Sledilo je obdobje izdelave potrebnega orodja in v začetku maja so obiskovalci www.logatec.si že lahko spremljali dejansko vremensko stanje v Logatcu ter napovedi za naslednje tri dni. Po zadnjih podatkih pa je bila ravno Občinska uprava občine Logatec tista, ki je prva nasploh umestila vremensko okno na spletišče. V upanju, da bo vremenska napoved vedno taka, kot si jo želite, vas vabimo tudi k prebiranju članka, ki vam zna pomagati na poti do vašega vremenskega okna. Več tukaj.  

Renata Gutnik


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: