Živel 1. maj! v Hotedršici

Na pobudo mladih v Hotedršici, da je dvorana kulturnega doma preveč let samevala, so se za začetek odločili organizirati nekaj koncertov letno, da ne gre v pozabo, da so v tej dvorani nekoč že igrala znana imena slovenskega rocka. Prvomajski prazniki so odličen čas za zabavo in tokrat bo v goste prišla ena najboljših koncertnih skupin pri nas – Elvis Jackson, mešanica energičnega  punka, ska-ja, reggae-ja, metala in hard cora ter seveda odličnega odrskega nastopa, ki prav gotovo nobenega obiskovalca koncerta ne pusti ravnodušnega. V Hotedršici se bodo ustavili v okviru njihove vseslovenske in evropske promocijske turneje novega albuma Against the gravity, posnetega v ZDA pod taktirko svetovno znanih glasbenih imen. Predskupini bosta domači Adijo kultura, ki se po misiji Afrika in menjavi nekaj prostorov za vaje, spet vračajo na stare tire in bo predstavila večino novih pesmi, skupaj z nekaterimi iz prvenca Novi svet ter mladi Idrijčani Noordung. Prav gotovo se nam obeta nepozaben prvomajski koncert, zato vsi vabljeni na rock fešto v Hotedršico!

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin