Popisovanje škode po vetrolomu 11. - 13. december 2017

Uprava RS za zaščito in reševanje je na podlagi predhodnih ocen občinskih komisij za ocenjevanje škode ter določil Uredbe o metodologiji za ocenjevanje škode izdala sklep, da se prične z ocenjevanjem škode na stvareh zaradi posledic poplav in močnega vetra med 11. in 13. decembrom 2017. Škodo so utrpela tudi zemljišča, stavbe oz. infrastruktura v občini Logatec. Vse fizične in pravne osebe, ki ocenjujejo, da so utrpeli večjo škodo morajo na pristojno občinsko komisijo za ocenjevanje škode po nesrečah, do 19. januarja 2018 posredovati obrazce 1, 3, 4 in 5 (obrazci so na razpolago na povezavi:; http://www.sos112.si/slo/page.php?src=os71.htm) oz. na občinski komisiji.

Uprava RS za zaščito in reševanje ter Zavod za gozdove še sporočata, da se zaradi velike razsežnosti pojava (vetroloma) in relativno kratkega roka za oceno, bo ocena poškodovanosti v gozdovih in gozdnih cestah možna na ravni oddelkov oz. odsekov. To oceno bo opravil v celozi Zavod za gozdove in ne občinska komisija.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na pristojno osebo za zaščito, reševanje in pomoč na občini.


Komisija za ocenjevanje škode po nesrečah v občini Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin