Občina Logatec izbrana na javnem razpisu za brezplačen 6 mesečni najem prikazovalnika hitrosti

Agencija RS za varnost prometa, je v mesecu novembru objavila javni razpis za 6 mesečni brezplačni najem prikazovalnika hitrosti, na katerega se je prijavila tudi Občina Logatec. Na naslov agencije je letos prispelo rekordno število prijav, saj se je na razpis prijavilo kar 52 občin. Strokovna komisija je med njimi izbrala 31 slovenskih občin, med katerimi je bila izbrana tudi Občina Logatec. Občine so bile izbrane na podlagi razpisnih kriterijev, in sicer so imele prednost občine z nevarnimi mesti, lokacije s šolsko potjo ter lokacije s pogosto prekoračitvijo hitrosti in visokim PLDPjem. Prikazovalnik hitrosti bo predvidoma nameščen na Tržaški cesti v Logatcu (Napoleonov drevored).

Občinska uprava Občine Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin