Društva sodelujte v akciji »NVO gre v šolo«, naj vas osnovnošolci spoznajo

Izkoristite možnost in se dne 3.10. 2017 predstavite učencem OŠ 8 talcev Logatec.

»NVO gre v šolo« je akcija kjer šole za en dan odprejo vrata nevladnim organizacijam (društvom, zavodom in ustanovam) in vam omogočijo, da se predstavite učencem. Otroci bodo v času pouka spoznali vaše aktivnosti in dejavnosti, ki jih izvajate. Akcija se bo izvajala na OŠ 8. talcev Logatec, predvidoma v torek, 3.10.2017. Vabljeni, da se predstavite s svojimi programi, dejavnostmi in aktivnostmi.

Nevladne organizacije ste pomemben akter v družbi saj s svojim delom na področju kulture, izobraževanja, športa, varstva okolja, pomoči sočloveku in številnih ostalih področjih bogatite vsakdan v občini Logatec, spodbujate prostovoljstvo, medgeneracijsko učenje in prispevate k bolj kakovostnemu življenju v družbi. Pomembno je, da vaše aktivnosti in pomen delovanja spozna čim širši krog ljudi, že v zgodnjih letih odraščanja, kar je tudi namen akcije »NVO gre v šolo«.

Vse zainteresirane nevladne organizacije iz občine Logatec vabimo, da se za sodelovanje v akciji prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani www.consulta.si/dejavnosti/nvo-gre-v-solo/. Prijave zbiramo do konca avgusta.

Z zanimivo in interaktivno predstavitvijo boste nevladne organizacije pri mladih vzbudile zanimanje za članstvo in spodbudile praktično učenje med mladimi, okrepilo pa se bo tudi sodelovanje osnovnih šol z lokalnim okoljem.
Koordinator akcije je Stičišče NVO Osrednje Slovenije. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oziroma po telefonu: 01 3209 484.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: