Nasmejani obrazi otrok in organizatorjev letovanja na Debelem rtiču

Konec prejšnjega tedna se je kar 52 otrok iz občine Logatec, starih od 7 do 15 let, odpravilo na letovanje na Debeli rtič. Zavzetost Območnega združenja Rdečega križa Logatec, ki v sodelovanju z Zavodom za zdravstveno zavarovanje RS organizira počitnikovanje na morju, se kaže v nasmehih in zadovoljstvu otrok. Ti se bodo kar deset dni s svojimi vrstniki iz drugih slovenskih krajev zabavali v idiličnem okolju in v spremstvu izkušenih vzgojiteljev.
Sonce, morje ter zabava so te dni spremljevalci logaških otrok, ki te dni veselo in brezskrbno počitnikujejo v letovišču na Debelem rtiču. Kot vsako leto so se tudi letos na kratek obisk k njim odpravili predstavniki Rdečega križa iz Logatca ter Občinske uprave. Topel sprejem otrok, ki so gostom podarili lastni umetniški mojstrovini, in zaposlenih v zdravilišču ter letovišču Debeli rtič so predstavniki uradov nagradili z razdelitvijo prisrčno poslikanih spominskih majic ter seveda hladnega sladoleda. Otroci so se hitro opogumili in hiteli povedati, kaj vse so že počeli, katerih aktivnosti se udeležujejo in katere plesne korake so že osvojili. Čeprav sak dan pridno pospravljajo svoje postelje, so med smehom povedali, da je to le počitniška dejavnost in da tega doma ne bodo počeli.
Na Debelem rtiču bo zabavno tudi v avgustu, ko bo tja odšla še druga skupina naših osnovnošolcev.

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin