S pomočjo Rotary kluba Logatec na zanimive počitnice

25 otrok z OŠ 8 talcev Logatec se je drugi julijski ponedeljek odpravilo v dolino Soče na počitniški teden, ki ga organizira Rotary klub Logatec v sodelovanju z Zvezo rotary klubov Slovenije in Centrom šolskih in obšolskih dejavnosti.

»Rotary Klub Logatec kot lokalni klub vselej skuša najti programe dejavnosti v lokalnem okolju. Letos smo se odločili, da popeljemo 25 otrok na letovanje v vas Sočo,« je pred odhodom povedal Matjaž Ribaš, predstavnik Rotary Kluba Logatec. Denar so zbirali s prostovoljnimi prispevki, organizirali so dve odmevni akciji v logaškem vetrovniku. »Ljudje, ki so si želeli tam poleteti, so prispevali denar za to akcijo in za letovanje otrok,« je povedal sogovornik. Z udeležbo na skupnih akcijah jim, kot pravi, pomaga tudi Občina Logatec.

Šola je otroke izbirala glede na potrebe, saj jih zelo dobro pozna.« Na počitnice so šli tisti, ki to dejansko zaslužijo,« poudari Ribaš. Otroci bodo v vasi Soča ob zanimivem počitniškem programu preživeli pet dni.

Besedilo in foto: Blanka Markovič Kocen


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin