Policija bo med 26. 6. 2017 in 2. 7. 2017 kontrolirala prehitre voznike

Med 26. 6. 2017 in 2. 7. 2017 bo potekal evropsko usklajen poostren nadzor hitrosti (SPEED), na celotnem območju Republike Slovenije, katerega namen je vplivati na vedenja voznikov v vozilih ter posredno zmanjševati najhujše posledice prometnih nesreč.

V poostrenemu nadzoru hitrosti bo sodelovala tudi Policijska postaja Logatec s svojima dvema laserskima merilnikoma.
Meritve hitrosti se bo opravljalo predvsem na odsekih cest, kjer se najpogosteje zgodijo prometne nesreče, v katerih je posledica tudi poškodba udeležencev .
Tako se bodo nadzori izvajali predvsem na relacijah Kalce – Godovič, Kalce – Grčarevec, Logatec – Vrhnika in na celotni Tržaški cesti skozi Logatec.
Poleg kršitev prekoračitve hitrosti pa bodo policisti pozorni tudi na ostale kršitve, ki bistveno vplivajo na prometne nesreče ali njihove posledice, in sicer na vožnjo vozil pod vplivom alkohola in neuporabo varnostnih pasov.

Voznikom svetujemo, da zaradi lastne varnosti in zaradi varnosti ostalih udeležencev v prometu, upoštevate omejitve hitrosti in s tem tudi sami prispevajte k boljši prometni varnosti na naših cestah.

Srečno in varno vožnjo.

Policijska postaja Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: