Načrtovanje izhodišč razvojne strategije trajnostnega turizma v regiji

Na Fakulteti za uporabne družbene študije iz Nove Gorice izvajamo projekt z naslovom: ''Načrtovanje izhodišč razvojne strategije trajnostnega turizma v regiji''. Projekt je financiran v okviru razpisa »Projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju – Po kreativni poti do znanja 2016/2017« (financer: Evropski socialni sklad, Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije). Projekt se izvaja v obdobju od marca do julija 2017. Raziskovalno in strokovno delo bodo v projektu pod ustreznim mentorstvom izvajali študentje FUDŠ.

V okviru projekta z naslovom ''Načrtovanje izhodišč razvojne strategije trajnostnega turizma v regiji'' nameravamo na območju vseh občin v Slovenij izvesti nekatera raziskovalna dela, kjer nam bodo zbrani podatki pomagali oblikovati izhodišča in predloge, ki bodo uporabni za snovanje dolgoročnih strategij trajnostnega turizma. Raziskovalno delo je zastavljeno na način zbiranja podatkov preko anketiranj na občinski ravni, s pomočjo katerih bi pridobili vpogled v mnenja občanov o temi in njihov odnos do razvoja turistične dejavnosti v občini.

Na vas se obračamo s prošnjo po aktivni udeležbi pri anketi, ki jo boste našli na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/124661

S spoštovanjem,

Dr. Tamara Besednjak Valič in Nina Pačarič
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: