Priložnost za vse z dobro poslovno idejo

Postojna, 21. april 2017

Podjetniški inkubator Perspektiva, ki v Postojni deluje v okviru Zavoda Znanje, tudi letos razpisuje natečaj Inovativna Postojna in k sodelovanju vabi vse z dobrimi poslovnimi idejami. Tematike letošnjega razpisa so trajnostni razvoj in turizem, inovacije v industriji in inovativno podjetništvo, izbrani udeleženci pa bodo deležni intenzivnega izobraževanja, ki jim bo pomagalo pri njihovi nadaljnji podjetniški poti. Letos bodo mentorski programi za sodelujoče še toliko bolj privlačni, saj sredstva zagotavlja tudi agencija Spirit, natečaj pa je namenjen prebivalcem celotne Notranjske in Primorske regije.

Prijavnice so dostopne na spletni strani http://www.inkubator-postojna.si/si/, prijave pa sprejemajo do 3. maja do 15. ure na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali ob osebni dostavi v Podjetniški inkubator Perspektiva (Veliki otok 44b, Postojna) ter na Zavod Znanje (Kolodvorska 3, Postojna). Vse podrobnosti o natečaju so sicer dostopne na http://www.inkubator-postojna.si/si/ in facebook strani Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, dodatne informacije pa lahko vsi zainteresirani dobijo tudi prek elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..


Zavod Znanje


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: