Vabimo vas na predavanje Z embalažo ali brez?

Učilnica ICRUM; Mestni trg 2, Idrija

sreda, 22. marec, ob 17.00
Obvezne prijave na tel.: 05 37 43 914 ali po e - pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 17. 3. 2017.

Trendi pri prodaji gredo v smeri zmanjševanja količine odpadkov in veliko vlogo pri tem ima prav embalaža, predvsem embalaža živil. Namen embalaže je, da zaščiti živilo, obenem pa mora biti privlačna za potrošnika. Osveščeni potrošniki vse pogosteje pričakujejo, da bo embalaža ekološka in bo čim manj obremenjevala okolje. Tudi zakonodaja sledi tem trendom. Kupce lokalnih proizvodov lahko štejemo med osveščene potrošnike, zato je zmanjševanje uporabe embalaže pri neposredni prodaji eden ključnih problemov, s katerim se spopadajo lokalni ponudniki. Predavanje je namenjeno vsem lokalnim ponudnikom, ki prodajajo na tržnici ali v okviru prireditev, skratka tistim, ki neposredno prodajajo svoje proizvode. Izvedlo ga bo Društvo Ekologi brez meja, ki ima s projekti, vezanimi na odpadke, že veliko znanja in izkušenj.

Vabljeni.

Org. in info: ICRA d.o.o. Idrija, Občina Logatec, Občina Idrija in Občina Cerkno.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: