Vabimo vas na senzorično ocenjevanje suhih salam in želodcev

Lokacija: Pokrita tržnica v Idriji

Termin ocenjevanja: v drugi polovici aprila

Postopek: zbiranje vzorcev od 15.30 do 15.45, predavanje in podelitev priznanj ob 19.00.


Izdelujete salame ali želodce in vas zanima, kakšna bi bila strokovna ocena vaših mesnin? Predsednik ocenjevalne komisije dr. Stanislav Renčelj ima bogate izkušnje z izdelavo domačih mesnin in na koncu ocenjevanja v kratkem predavanju predstavi komentarje na posamezne izdelke. O vašem izdelku boste tako pridobili strokovno oceno in mnenje ter predloge za izboljšavo, kar vam bo lahko koristilo pri nadaljnjem delu.

Obvezne prijave na 05 37 43 914 ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do petka, 17. 3. 2017.
Več informacij, natančen datum in navodila bomo posredovali samo prijavljenim udeležencem.

Vabljeni.
Org. in info: ICRA d.o.o. Idrija, Občina Logatec, Občina Idrija in Občina Cerkno.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: