Občina Logatec tudi v letu 2017 sofinancira nakup male komunalne čistilne naprave

Občina Logatec obvešča zainteresirane občane, da je v uradnih objavah tokratne številke Logaških novic objavljen javni poziv za dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za nakup malih komunalnih čistilnih naprav za leto 2017. V proračunu občine za leto 2017 je za ta namen rezerviranih skupno 8.000 EUR. 

Če ste lastnik nepremičnine, ki se nahaja izven aglomeracije – območja, kjer ni zgrajen javni kanalizacijski sistem in kjer občina ni dolžna graditi javne kanalizacije, ter ste si uredili odvajanje in čiščenje odpadne vode z vgradnjo male komunalne čistilne naprave, preverite besedilo javnega poziva. Če izpolnjujete pogoje za pridobitev nepovratnih sredstev, izpolnite vlogo in jo oddajte skladno s pozivom. Vloga je od 1. 3. 2017 dostopna na občinski spletni strani in v sprejemni pisarni občine. Izpolnjeno vlogo z zahtevanimi prilogami lahko oddate najkasneje do 30. 11. 2017.

Občinska uprava


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin