Javni razpis za kmetijstvo

Občina Logatec razpisuje nepovratna finančna sredstva za uresničevanje ciljev ohranjanja in spodbujanja razvoja kmetijstva in podeželja v občini Logatec za leto 2017, ki se usmerjajo preko pravil za državne pomoči za UKREP 1: Podukrep 1.1 Posodabljanje kmetijskih gospodarstev in UKREP 3: Pomoč za izobraževanje in usposabljanje na področju nekmetijskih dejavnosti na kmetiji ter predelave in trženja. V letu 2017 je v okviru javnega razpisa na voljo skupno 48.000 EUR (za UKREP 1: 40.000 EUR, za UKREP 3: 8.000 EUR).

Vsebina javnega razpisa za področje kmetijstva je objavljena v uradnih objavah, obrazci pa so od 1. 3. 2017 dalje dostopni na občinski spletni strani in v sprejemni pisarni občine. Vlogo lahko zainteresirani oddate od 14. 3. 2017 vendar najkasneje do 28. 3. 2017.

Občinska uprava

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: