Časovno omejeno parkiranje-obvestilo

Pri nadzoru mirujočega prometa na območjih časovno omejenega parkiranja je bilo ugotovljeno, da se s strani občanov vse pogosteje pojavlja veliko dilem v zvezi z modro obarvanimi parkirnimi mesti, kjer se pogosto pojavljajo vprašanja v zvezi z obvezno uporabo parkirnih ur oziroma obveznim označevanjem prihoda na samo parkirno površino. V zvezi s tem pojasnjujemo, da je v mesecu juniju 2016, pričel veljati nov Pravilnik o prometni signalizaciji in prometni opremi na cestah, ki ne predpisuje več modro obarvanih parkirnih mest, kjer velja režim časovno omejenega parkiranja, temveč določa zgolj modro črto na uvozu na takšno parkirno površino, režim parkiranja pa mora biti tako kot do sedaj označen tudi z vertikalno prometno signalizacijo, ki natančno določa časovno dinamiko časovno omejenega parkiranja.

Občinsko redarstvo Občine Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin