Novi objekti za oglaševanje v Logatcu

Občina Logatec je v letu 2015 izvedla javni razpis za postavljanje oz. namestitev objektov in naprav za oglaševanje na zemljiščih v lasti Občine Logatec. Na podlagi javnega razpisa za pridobitev pravice uporabe lokacij za oglaševanje na nepremičninah v lasti Občine Logatec št. 430-2/2015-1, z dne 9. 7. 2015, je družba Amicus, d.o.o., pridobila pravico za uporabo lokacije za oglaševanje na javnem mestu.

Družba Amicus, d.o.o. je Občinsko upravo Občine Logatec z dopisom seznanila o pričetku nameščanja jumbo panojev (dimenzije 4 m x 3 m) in malih ploskovnih objektov (dimenzije 1,4 m x 2 m). Objekti bodo nameščeni v okolici Narodnega doma, Poštnega vrta, Zdravstvenega doma Logatec, cerkve Sv. Nikolaja in stare občine (Tržaška cesta 15).


Zoran Žagar
Občina Logatec
Okolje in prostor


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: