Hodili smo po zemljevidu

V četrtek, 22. septembra, je v sklopu Evropskega tedna mobilnosti in kot delavnica v okviru priprave Celostne prometne strategije občine Logatec, med 16.00 in 18.00 na Cankarjevi cesti potekala delavnica z naslovom »V kakšnem mestu želim bivati«, kjer smo se lahko udeležili zabavnega in aktivnega sodelovanja.

Sprehodili smo se po velikem letalskem posnetku mestnega središča in na njem označili način potovanja v samo središče mesta. Z barvnimi lepilnimi trakovi smo tako polepili zemljevid in oblikovali zanimiv vzorec barv. Bela barva -peš; Rumena barva – s kolesom; Modra – JPP; Rdeča – z avtomobilom. Pohvalno se vas veliko odpravi od doma peš ali s kolesom.
Dogodek je potekal s predstavniki LUZ, d.d. in RRA LUR.

Občinska uprava

Foto: Gaja Trbižan in Urška Kranjc

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin