Na inovativen način čez Logaščico

Občina Logatec je v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani – Fakulteto za arhitekturo, pristopila k izdelavi naloge iskanja primerne lokacije peš povezave, mostu - brvi, oz. rešitve za prečkanje Logaščice ob izteku Krpanove ulice proti Sončnemu Logu in trgovini Hofer. Predstavitev zaključne naloge študentske delavnice je potekala v četrtek, 26. 5. 2016 ob 10. uri, na sedežu Občine Logatec, Tržaška cesta 50 A, I. nadstropje – velika sejna soba. 

Študenti 3. letnika arhitekture in urbanizma so, pod mentorstvom dekana, prof., mag. Petra Gabrijelčiča, predstavili svoje naloge.

Nalogo so opravili več kot odlično in upravičili vsa pričakovanja. 

Z udeleženci predstavitve se je razvila debata in nakazala, da so vse rešitve dobre. Podana je bila usmeritev, da bo ob zaključku naloge pripravljena sintezna rešitev.

Predstavitveni posterji so na ogled na sedežu Občine Logatec, v kratkem pa bodo na ogled tudi na terenu. 

Spodnji video prikazuje vseh šest rešitev študentske delavnice.

Občinska uprava 

Za ogled videa se morate strinjati z uporabi spletnih piškotkov.

Glasba:Red Hot Chili Peppers, Under the bridge


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin