Izjemen uspeh ekipe nujne medicinske pomoči ZD Logatec na 9. strokovnem izobraževalnem tekmovanju ekip NMP na Rogli 2015

Med 24. in 26. septembrom je na Rogli potekalo 9. strokovno izobraževalno tekmovanje ekip nujne medicinske pomoči. Na njem je sodelovalo 23 ekip iz Slovenije in Hrvaške, ki so se med seboj pomerile tako v teoretičnem kot v praktičnem znanju. Poleg pridobivanja novih znanj in izkušenj v situacijah, čimbolj podobnim tistim v resničnem življenju, je to dogodek, kjer udeleženci lahko med seboj primerjajo svoja znanja in usposobljenost. Izkazalo se je, da znanje in usposobljenost ekipe logaškega zdravstvenega doma sodi v sam slovenski vrh. Navedenega tridnevnega strokovno-izobraževalnega tekmovanja se je udeležila ekipa v sestavi Ana Kermavnar Marinšek, dr. med., Nejc Petrinčič in Urban Korenč ter zasedla odlično 3. mesto. Boljši sta bili le ekipi Zdravstvenega doma Maribor in Zdravstvenega doma Kranj.

Za izjemen uspeh čestitamo in želimo še veliko uspehov na nadaljnji poti.

Župan s sodelavci

Vir: spletna stran ZD Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin