Pozor šola je tu

Spoštovani vozniki, nezadržno se bliža prvi šolski dan, ko bodo naše ceste zopet preplavili šolarji, ki so kot pešci najbolj ranljivi udeleženci v prometu, zato vas prosimo, da bodite ob tem na otroke in njihovo nepredvidljivost še posebej pozorni. Nekateri izmed njih bodo prvič samostojni udeleženci v prometu. Kljub temu, da jim na njihovi poti v šolo vsako leto pomaga veliko prostovoljcev, je potrebna še dodatna previdnost. Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Logatec bo v sodelovanju z Občinskim redarstvom, Policijsko postajo Logatec in ZŠAM Logatec, v prvih šolskih dneh poskrbel za dodatno varnost naših najmlajših s fizično prisotnostjo na prehodih za pešce v bližini šol in šolskih poti. Voznike posebej opozarjamo naj prilagodijo hitrost vožnje, predvsem pa naj ne parkirako svojih vozil na pločnikih, prehodih za pešce in drugih površinah, ki niso namenjene prometu motornih vozil.

Občinsko redarstvo in SPV Občine Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: