Mediacija – proces mirnega reševanje sporov

Mediacija je zelo primerna za vse, ki želijo rešiti spor, ohraniti ali utrditi odnos z osebo, s katerimi so v sporu. Naj gre za spor med družinskimi člani, sosedi ali sodelavcem. Pogoj je le obojestranska pripravljenost za reševanje in pozitivna naravnanost.«.

Mediatorka Darja Vesel se ukvarja s področjem izobraževanja oziroma bolj natančno, ljudem pomaga pridobivati veščine s področja komunikacije, vodenja in prodaje, da lahko bolj uspešno delujejo na profesionalnem in osebnem področju. Vodi delavnice v katerih se osredotoča na področje komunikacije in psihologije. Zaključila je več treningov in seminarjev, kot npr. Trening čustvene kondicije, seminarje iz Transakcijske analize (po Ericu Berneju), usposabljanje za mediatorko…

V sodelovanju z Občino Logatec bosta v mesecu maju in juniju organizirani predstavitvi mediacije (cca. 90 -120 min), in sicer:

Četrtek, 28. maj 2015 ob 17. uri
Kaj je mediacija in kateri so temelji komunikacijskih veščin.
Razumevanje in vplivi komuniciranja.

Sreda, 17. junij 2015 ob 17. uri
Uporaba komunikacijskih veščin v konfliktnih situacijah.

Predstavitev, ki je brez vstopnine, bo potekala v sejni sobi Upravnega centra, Tržaška cesta 50 A, Logatec.

Lepo vabljeni.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin