Javni natečaj za izdelke iz lesa

Društvo Drobnovratnik objavlja Javni natečaj za izdelke iz lesa. Natečaj je razpisan okviru projekta »Spoznavanje Pivških presihajočih jezer s kolesi«, ki ga sofinancira Ministrstvo za okolje in prostor.

Namen natečaja je spodbuditi oblikovanje in rabo izdelkov iz domačih vrst lesa ter tako povečati poznavanje in pomen lesa kot materiala v vsakdanjem življenju. Izdelki naj bodo vsebinsko povezani z naravnimi znamenitostmi, biotsko raznovrstnostjo in/ali kulturno-etnološko dediščino Krajinskega parka Pivška presihajoča jezera. Natečaj razpisujemo v treh kategorijah izdelkov: a) uporabni izdelek, b) okrasni izdelek in c) izdelek za označitev in opremo pešpoti in drugih označenih poti v naravi.

Vsak prijavitelj lahko na natečaju sodeluje z največ po enim izdelkom v posamezni razpisani kategoriji. Izdelke morajo prijavitelji oddati najkasneje do petka, 8. maja 2015. Izdelke skupaj z izpolnjeno prijavnico sprejemamo v Pivki, na naslovu Prečna ulica 1, po predhodnem dogovoru po elektronski pošti na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
Tričlanska strokovna komisija bo izmed vseh prejetih izdelkov izbrala po enega zmagovalnega v vsaki razpisani kategoriji.
Nagrada za nagrajeni izdelek v posamezni kategoriji znaša 300 EUR bruto. Vsi prejeti izdelki bodo razstavljeni na zaključnem dogodku v okviru projekta, ki bo 30. maja 2015 v vasi Trnje pri Pivki.

Vabljeni k sodelovanju na natečaju, ki je objavljen tukaj.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin