Obvestilo za občane – potrdilo o namenski rabi zemljišča

28. 2. 2015 je bil v Uradnem listu objavljen Zakon o ukrepih za uravnoteženje javnih financ občin (ZUUJFO, Uradni list RS, št. 14/2015), ki je prinesel spremembo na področju plačevanja upravne takse.

Občinska uprava Občine Logatec zato obvešča vse zainteresirane občane, ki bodo vlagali vloge za izdajo potrdil o namenski rabi zemljišča, da je od 15. 3. 2015, ob vložitvi vloge, potrebno plačati upravno takso.
Upravna taksa znaša 22,66 evrov in se jo lahko plača ob vložitvi vloge v sprejemni pisarni ali na transakcijski račun občine.
Poleg plačevanja upravne takse je uvedena tudi omejitev, ki določa, da vložnik na eno vlogo sme navesti največ 10 zemljiških parcel, pri čemer se ena parcelna številka šteje za eno zemljiško parcelo.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin