Utrinki s predavanja Uporabnost in priprava smolnatega mazila

V torek, 10. marca 2015, sta bili napovedani dve dejavnosti ob 17. uri in sicer so se v Prešernovi dvorani Narodnega doma Logatec zbrali mladi, ki so se spoznavali z gledališkimi tehnikami in improvizacijami. Gledališko delavnico je izvedlo Kulturno društvo Novi oder Logatec.

V sejni sobi Upravnega centra Logatec, v I. nadstropju pa je bilo predavanje in demonstracija z naslovom Uporabnost in priprava smolnatega mazila. Vse o smolnatem mazilu in še več je predstavila ga. Nadja Ivanuša in Društvo za zdravilne rastline Ognjič. Predavanje je bilo zastavljeno interaktivno, vladalo je sproščeno vzdušje, udeleženke pa so rade delile tudi svoje izkušnje glede uporabnosti smolnatega mazila.


Tekst in foto: Nina Gregorič


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin