Dober glas seže v deveto vas

Ob različnih priložnostih, tudi v odgovorih na neutemeljene očitke raznih iniciativ in posameznikov smo že večkrat zapisali, da Občina Logatec s sredstvi občinskega proračuna ravna smotrno in gospodarno ter da želi z njimi, poleg izgradnje prepotrebne infrastrukture, zadostiti tudi čim širšemu obsegu družbenih potreb naših prebivalcev. Življenje se gradi in raste na uspehih in neuspehih in temu vzporedno tudi s pohvalami in z grajami. Dobro je, da v življenju tako med enimi in drugimi obstaja neko naravno ravnovesje, kar predstavlja temelj razvoja, pa naj gre za človeka kot posameznika, državo ali pa lokalno skupnost.

Kljub vsemu pa je vsaka iskrena pohvala še kako dobrodošla in eno od takih smo prejeli tudi v tem tednu, ki jo vam želimo predstaviti.

»V soboto sva se z Blažem zapeljala do vašega bazena. Res je majhen … je pa zato toliko bolj prilagojen družinam. Všeč mi je bilo, ker je otrokom na voljo toliko igrač (žogice, pene … ); super je, da so malo odmaknjene mize na voljo za malice, ki jih nihče ne skriva (kot je v navadi, na bazenih), zaradi tega in zaradi cen je kopanje družinam dosegljivo in vsi, ki tam delajo, so zelo, zelo prijazni!
Lep pozdrav,
Maruša Mele Pavlin«

Občina Logatec objavlja pohvalo, z dovoljenjem avtorice.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin