Sklic skupščine, volitve v ZKD in sestanek JSKD z društvi

Spoštovane predsednice in predsednici kulturnih društev v občini Logatec,

vljudno vas vabimo, da oddate kandidature za funkcijo predsednika Zveze kulturnih društev Logatec.

Kandidature zbiramo do petka 12. 12. 2014. Kandidirate tako, da Tanji-Pini Škufca pisno sporočite, da kandidirate za predsednika ZKD Logatec. Kandidaturo lahko vložite tudi preko elektronske pošte na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Predsednik/ca ZKD Logatec ima 4 letni mandat in zastopa kulturna društva pri skupnem povezovanju na kulturnem področju. Volilna skupščina in sestanek JSKD z društvi bo v ponedeljek, dne 15.12.2014 ob 18. uri, v prostorih Galerije hiša sonca na Notranjski 14.

Za predsednika ZKD Logatec je lahko izvoljena vsaka polnoletna oseba, ki ima poslovno sposobnost. O predlaganih kandidatih bo odločala skupščina kulturnih društev.

Za dodatna vprašanja smo na voljo. 

Vabimo vas, da prijavite tudi drugo osebo, ki pa mora podati soglasje k predlogu. Prosimo Vas, da pošljete to sporočilo vsakomur, ki bi ga to utegnilo zanimati.

Za ZKD Logatec 
Tanja-Pina Škufca, 
Vodja izpostave JSKD


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: