Pomagajmo logaškim mažoretam do novih uniform na drugačen način

Twirling klub logaških mažoret se je prijavil na akcijo Objem topline, ki jo organizira Studio Moderna d.o.o.

Namen akcije je, da organizaciji, ki se je prijavila, podarimo čim več objemov. Prvim trem, ki bodo prejele največ objemov, bo organizator vsak mesec v ta namen podaril skupno do 1.000 EUR (z DDV) v denarju in/ali v naravi.

Logaški mažoretni in twirling klub se je prijavil za nakup uniform za starejšo mažoretno skupino.
Zato vas naprošamo, da jimi podarimo čim več objemov in da to prošnjo posredujete tudi svojim prijateljem, znancem.

Logaške mažorete sodelujejo v akciji vključno od 1. do 30. novembra 2014.


Navodila za podarjanje objemov:
1) Objem podarite tako, da na strani http://objemtopline.dormeo.net/ pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirat z vašim e-mail naslovom.
2) To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.
3) Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bodo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).
4) Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

Za logaske mazorete se glasuje pod stevilko 6.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin