Preventivni ukrepi ob nevarnosti neurja in poplav zaradi razglašenega rdečega meteoalarma, v dneh od 5. 11. 2014 dalje

Spoštovani,

Agencija za okolje in evropski meteoalarm za jutrišnji dan, tudi za naše kraje, napoveduje izredne padavine, morebitna neurja in celo poplave.

V jesenskem času je zelo pogost pojav poplav zaradi neočiščenih meteornih odtokov in jaškov od padajočega listja in ostalih odpadkov. V zvezi s tem pozivamo vse občane in podjetja, da si preventivno očistijo odtoke in izvedejo druge ukrepe za blažitev posledic neurja.

Pričakovane so intenzivne padavine in lahko se zgodi, da bodo interventne službe precej zasedene, zato je bistvenega pomena, da skušate preprečiti posledice nesreče sami, kolikor je v vaših močeh. Pristojne službe bodo priskočile na pomoč po zmožnostih, bodo pa že od današnjega večera v povečani pripravljenosti.

Ne odlašajte – bodite pripravljeni.

Lep pozdrav,

 

Pripravil:
Damjan BARUT, l.r.
Višji svetovalec
Štab Civilne zaščite

 

Berto MENARD l.r.
Župan


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin