Nadzor nad puščanjem pasjih iztrebkov na javnih površinah

Občinska inšpekcija in redarstvo Občine Logatec obvešča lastnike in vodnike psov, da bo v naslednjem tednu izvajala akcijo poostrenega nadzora nad puščanjem iztrebkov domačih hišnih živali na vseh javnih površinah v občini Logatec.

Na podlagi 6. alineje prvega odstavka 11. člena Odloka o načinu opravljanja gospodarske javne službe urejanja in čiščenja javnih površin v občini Logatec (Logaške novice, št. 5/13), je puščanje iztrebkov na javnih površinah opredeljeno kot prekršek, za katerega je zagrožena globa 400 evrov.

Akcijo bomo izvajali na vseh javnih površinah, zato lastnike in vodnike psov opozarjamo, da iztrebke za svojimi hišnimi ljubljenčki pospravijo in tako poskrbijo za čistejše in varnejše okolje.

Občinska inšpekcija in redarstvo Občine Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin