Vabimo vas na tečaj Družinska oskrba starejšega svojca

Občina Logatec v sodelovanju z Inštitutom Antona Trstenjaka, nacionalno znanstveno ustanovo, ki deluje na področju gerontologije in medgeneracijskega sožitja, vabi na tečaj za družinske oskrbovalce.
Ta bo potekal v mesecu februarju 2014, v Logatcu.
Tečaj je namenjen ljudem, ki doma skrbijo za onemoglega starega človeka, saj vsebuje specifična znanja s področja oskrbe, hkrati pa se posveča tudi svojcem, izvajalcem oskrbe, ki s svojo izjemno požrtvovalnostjo (včasih že izgoreli od dolgotrajne težke skrbi za svojce) skrbijo za svoje sorodnike ali prijatelje.
Prijave in več informacij vam je na voljo v Občinski upravi Občine Logatec: mag. Nevenka Malavašič, tel: 01/759 06 10, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., do 20. januarja 2014.

Občinska uprava Občine Logatec


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: