V Logatec že drugič prihajata Vid Valič in Denis Avdić, tokrat v komediji: Udar po moško 2

V torek, 19. novembra 2013 vas vabimo v Narodni dom Logatec na ogled komedije Udar po moško 2, s pričetkom ob 20. uri. Predstava je razprodana.

Vid Valič in Denis Avdić sta se v predstavi Udar po moško logaškemu avditoriju prvič predstavila marca 2013. Novembrska predstava je nadaljevanje prvega dela in gre hkrati tudi za nadomestno predstavo v letošnjem abonmaju, saj smo morali prvotno predvideno predstavo z naslovom Ko sem bil mrtev, v izvedbi SNG Drama, zaradi objektivnih razlogov zamenjati z drugo predstavo. 

Prvi del Valič in Avdić odigrala kar 222 krat in nasmejala 111.000 gledalcev ter igro končala z dobrodelno reprizo na Kongresnem trgu v Ljubljani, na katero sta privabila več kot 15.000 ljudi. Zdaj je čas za nadaljevanje Udar po moško 2, kjer bomo spoznavali kaj se zgodi, ko se srečata slovenska in bosanska kultura, ali je boljša svoboda samskega življenja ali čar odgovornosti družinskega, kdaj bomo zares prilezli iz krize in kdaj se ne 'štela' radia. 

Da bi bili vsi dobre volje…
Vse obiskovalce naprošamo, da na predstave ne zamujajo. Priporočamo, da se nam v Narodnem domu pridružite ne prej kot 15 minut in ne kasneje kot 5 minut pred začetkom predstave. Obvezno utišajte svoje mobilne telefone, saj sicer s telefonskimi zvoki motite ostale obiskovalce in nastopajoče.  

Fotografija: Dejan Nikolič: Udar po moško 2 (vir: Špasteater) 
 
 
Bi preživeli nasmejano, dobre volje in v dobri družbi ob vrhunski komediji še kakšen večer,… morebiti na silvestrovo?

Potem vabljeni tudi na silvestrsko predstavo z naslovom
Ljubim te … spremeni se, v torek, 31. decembra 2013, s pričetkom ob 19. uri. 
Ljubim te – spremeni se je komični muzikal o ljudeh, ki skušajo vzpostaviti in ohraniti stik. Ta izjemno zabaven gledališki kolaž nam govori o nam dobro znanih dogodkih in odzivanjih nanje. Nekatere situacije smo namreč preigrali sami, druge so se zgodile našim najbližjim, a smo v njih prav tako sodelovali vsaj kot opazovalci in ocenjevalci. Igra je zabavna, ker nas opozarja, da skušamo kar naprej spreminjati (in popravljati) druge, v resnici pa ljubimo njihovo drugačnost.
V prevodu Milana Dekleve, režiji Gašperja Tiča, glasbenem vodstvu Lojzeta Krajnčana in koreografiji Fione Johnson Kocjančič ga izvajajo štirje izvrstni ustvarjalci – Simona Vodopivec Franko, Romana Krajnčan, Danijel Malalan in Marjan Bunič. Nova slovenska uspešnica je nastala v produkciji Prospot d.o.o. (Jurij Franko), producenta izjemno uspešnega družinskega muzikala Moje pesmi moje sanje.
Po koncu uro in pol dolge predstave bomo skupaj nazdravili prihajajočemu letu. 

Do polnoči nas po koncu predstave predvidoma ločijo še dobre tri ure, kar ob normalnih vremenskih razmerah omogoča, da se še vedno lahko udeležimo preskoka v novo leto s prijatelji, družino ali kje na javnem praznovanju širom Slovenije.

Kako do vstopnic za tradicionalno silvestrsko predstavo? 
Vstopnice bodo od začetka decembra 2013 v prodaji v recepciji Upravnega centra Logatec (01/759 06 00), Knjigarni in papirnici DZS Logatec , Tržaška cesta 19 (01/750 98 41) ter v Turistični pisarni Naklo, Tržaška cesta 17 (01/ 754 15 18), vse v Logatcu. V kolikor bodo vstopnice na voljo tudi še 31. decembra 2013, jih boste lahko uro pred predstavo kupili na blagajni Narodnega doma. Vstopnice ne določajo sedežnega reda. Vendar vam svetujemo, da se vedno najprej telefonsko informirate ali so vstopnice še na voljo in to preden se podate na prodajno mesto.
Fotografija: Ljubim te … spremeni si (vir: Prospot)
 
Org in info: Občina Logatec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin