Logaškim društvom in ostalim prirediteljem dogodkov

Spoštovani organizatorji prireditev, 

bliža se mesec september, ko v Logatcu praznujemo občinski praznik. 20. septembra 1875 je bilo namreč iz Planine v Logatec preseljeno okrajno glavarstvo in ta datum je proglašen za občinski praznik.

Letošnja slavnostna seja Občinskega sveta Občine Logatec s podelitvijo občinskih priznanj bo v Narodnem domu Logatec, in sicer v petek, 20. septembra 2013, ob 19. uri in 30 minut.

Tradicionalno je Občina Logatec poleg slavnostne seje še dodatno promovirala vse  prireditve, ki so bile organizirane v mesecu septembru v okviru občinskega praznika in tudi letos bo tako.

V kolikor septembra pripravljate prireditev, nam napoved slednje pošljite čim prej, vendar najkasneje do petka, 9. avgusta 2013. Najave, ki bodo na naš naslov prispele po tem datumu, žal ne bodo navedene v načrtovani promocijski obliki.

Obrazec (gre za isti obrazec kot pri siceršnji najavi prireditev za spletni koledar prireditev) za najavo prireditev boste našli tukaj.

Izpolnjen obrazec nam posredujte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. – s pripisom Prireditve v okviru Občinskega praznika 2013.


Veselimo se vašega sodelovanja in vas prijazno pozdravljamo,
Občinska uprava


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: