Podelitev športnih priznanj za leto 2012

V Narodnem domu je v organizaciji Športne zveze Logatec v petek, 31. maja 2013, potekala podelitve priznanj športnikom za njihove dosežke v letu 2012.


Pohvala za perspektivne športnike

1. Lovro Malnar
Rojen leta 1995. Je član tekaškega smučarskega kluba Logatec v kategoriji starejši mladinec. Na državnem prvenstvu je osvojil 3. mesto in 4. mesto ter skupno 2. mesto v seštevku slovenskega pokala. Njegova vzornika sta Petter Northung in Dario Cologna .Letos se je uspel uvrstiti v reprezentanco za evropski festival olimpijske mladine v Romuniji ter si želi čim več mednarodnih uspehov.

2. Žiga Igličar
Rojen leta 1999. je član tekaško-smučarskega kluba Logatec. tekmuje v kategoriji starejših dečkov,kjer je tudi dosegel na državnem prvenstvu 4. mesto ter 2. mesto v skupnem seštevku v pokalu Geoplin sezona 2011-12.Za tek ga je navdušil stric Martin Rupnik,ki je bil tudi sam aktivni tekmovalec. Njegova vzornika sta Petra Majdič in Petter Northung. V prihodnosti si želi tekmovati na tekmah svetovnega pokala, svetovnem prvenstvu in olimpijskih igrah v teku na smučeh ali v biatlonu.

3. Matic Slabe
Rojen leta 1995. je član tekaško-smučarskega kluba Logatec. S treningi je pričel leta 2005, za tek pa so ga navdušile sošolke, njegov največji uspeh je uvrstitev na prve mladinske olimpijske igre v Innsbrucku, kjer je zasedel 22. mesto. Leta 2009 je postal tudi državni prvak v kategoriji starejši dečki. Leta 2012 pa je osvojil dve 2. mesti v kategoriji starejši mladinci na državnem prvenstvu.

4. Arlina Letonja
Rojena leta 2001, je članica twirling kluba logaških mažoret in je kadetinja. Na finalu državnega prvenstva v Novi Gorici je osvojila 7 .mesto v disciplini solo kadet in 6. mesto v disciplini dance twirl kadet.

5. Alma Botonjić
Rojena leta 2000 in je članica twirling kluba logaških mažoret. Na finalu državnega prvenstva v Novi gorici je osvojila 8. mesto v dicp. solo junior in 5. mesto dance twirl 1 junior.

6. Katja Verbič
Rojena leta 2000, je članica twirling kluba logaških mažoret. Na finalu državnega prvenstva v Novi Gorici je zasedla 8. mesto v solo junior in 4. mesto v dance twirl 1 junior.

7. Andraž Modic
Rojen leta 1996 in je član smučarsko skakalnega kluba Logatec. Tekmuje v kategoriji mladincev do 18 let. V alpskem pokalu je v pretekli sezoni osvojil 24. mesto v Obersdorfu, 21. mesto v Kranju in 23. mesto v Planici; na državnem prvenstvu 7. mesto,v slovenskem pokalu pa dvakrat 4. mesto in sicer v Kranju in Planici ter v skupnem seštevku slovenskega pokala zasedel 4. mesto.

8. Jaka Matko
Rojen leta 1998, je član smučarsko skakalnega kluba Logatec in tekmuje v kategoriji dečkov do 15 let. Jaka je zelo perspektiven športnik v nordijski kombinaciji. je najzaslužnejši za končni uspeh kluba in sicer osvojitev 3. mesta v seštevku slovenskega pokala. Jaka je dosegel 5. mesto na državnem prvenstvu (do 16. let in do 18. let); v slovenskem pokalu 8. in 7. mesto v Kranju in Žireh; v skupnem seštevku slovenskega pokala 6. mesto; do 16. let skupno 5. V slovenskem pokalu ter 5. mesto v slovenskem pokalu do 18. let.

9. Žaklina Jurkovič
Rojena leta 1997, je članica smučarskega kluba Logatec .Tekmuje v U-16. V pretekli sezoni je osvojila več 1. mest, med drugim na pokalu Argeta v veleslalomu na Krvavcu, v Kitzbuehlu kombinacija ekipno in 4x na regijskih prvenstvih v pokalu skupno, pokal Cerkno, Javornik in Trbiž; ter nekaj 3. Mest, in sicer državno prvenstvo veleslalom, kombinacija, slalom.

10. Domen Rupnik
Rojen leta 1995, je član smučarskega kluba Logatec. Tekmuje v kategoriji U-18. Dosega odlične rezultate na regijskih tekmovanjih, kjer je dosegel 3x4. mesto ( Kranjska gora, Cerkno, Javornik)v veleslalomu,2x 2. mesto(Trbiž,skupno regijsko) v veleslalomu in 1x 3. mesto(Trbiž)-veleslalom.

11. Sabina Rupnik
Rojena leta 1996,je članica smučarskega kluba Logatec .tekmuje v kategoriji U- 18. Dosega odlične rezultate na regijskih tekmovanji in sicer: 1. mesto v veleslalomu v Kranjski gori,Trbižu,Cerkno in še skupno ekipno; 2. mesto v Cerknem, Javorniku, Trbižu.

12. Žiga Selan
Rojen leta 1998, je član smučarskega kluba Logatec. Tekmuje v kategoriji U-16. Dosega odlične rezultate na regijskih tekmovanjih: 1. mesto v Kranjski gori, 4. mesto v Cerknem, 2. mesto v Trbižu, Cerknem na regijskih tekmovanjih v veleslalomu; na državnih prvenstvih pa 10. mesto v slalomu, 15. mesto veleslalomu, 14. mesto v supergiju.

13. Hana Rožmanc
Rojena leta 2002, članica namiznoteniškega kluba Logatec. Tekmuje v kategoriji U-12.

14. Patricija Pirnar
Rojena leta 2002, članica namiznoteniškega kluba Logatec. Tekmuje v kategoriji U-12.

15. Oskar Cergolj
Rojen leta 2000, član namiznoteniškega kluba Logatec. Tekmuje v U-12.

16. Nejc Novak
Rojen leta 2001,član namiznoteniškega kluba Logatec. Tekmuje v U-12.

17. Mark Lipovec
Rojen leta 2002, je član judo kluba Golovec. je mlad perspektiven judoist, saj je na tekmovanju v Ljubljani dosegel 1. mesto v kategoriji,v otroški judo ligi je dosegel 2. mesto, na mednarodnem Palijevem turnirju je zasedel 1. mesto in na mednarodnem turnirju Nagaoka 1.mesto.

18. Darko Stojnić
Rojen leta 1997,je član rokometnega kluba Kronos, Logatec. Darko je član kadetske reprezentance Slovenije U-17 in tako eden najperspektivnejših igralcev na področju Slovenije v svoji starostni skupini.

19. Ekipa Mlajši Dečki A
Mlajši dečki U-12,člani rokometnega kluba Kronos, Logatec. V svoji kategoriji so dosegli 5. mesto v državi.

20. Košarkarski Klub Logatec U-10
Pod vodstvom Nejca Kobala so dečki Kim Klavžar, Domen in Žak Korošec, Luka Vovk, Maj Vrabljan, Jamnikar, Matej Hodnik, Jernej Fortuna, Aljaž Lukančič, Mark Lipovac, Primož Leskovec, Anže Pristopnik, Rok Remic in Val Pene, ki so v tekmovanju Košarkarske zveze Slovenije najprej nastopili v prvi skupini in dosegli 1. mesto, v drugem delu so osvojili skupno 2. mesto in se uvrstili na zaključni turnir, kjer so zasedli 3.mesto.

21. Odbojkarski Klub-Mini Odbojka Dečki
Rojeni leta 2001 in mlajši,zasedli 6. mesto v državnem prvenstvu, kjer je nastopalo 21 ekip iz cele Slovenije. Ekipo so zastopali: Lan Arne Prosen, Klemen Šen, Urban Mihevc, Jožef Verdinek, Jan Pečkaj, Martin Kužnik, Timotej Pellis, Gašper Bolčina, Bor Tilen Prosen, Nik Volpi, Jure Šusto.

 

Posebno priznanje za športne delavce, društva, klube, organizacije, ekipe in trenerje

1. Franc Makuc
Rojen leta 1936. Je član balinarskega športnega društva Logatec. Franc Makuc je tudi balinarski tekmovalec, saj je v četvorkah starejših članov osvojil 2. naslova državnih prvakov, 1x tretje mesto. Prav tako je bil pobudnik in nosilec izgradnje 4-steznega balinišča, kot vodja ekipe Logatca-člani pa je pripeljal ekipo v državno ligo, kjer je še danes.

2. Armando Kristančič
Rojen leta 1938, je član balinarskega športnega društva Logatec. Tekmuje v notranjski ligi, prav tako pa je aktiven v športnem društvu Baron. Dosegel je vrsto dobrih rezultatov in je velikokrat zmagovalec na turnirjih upokojencev. Je pa tudi eden izmed ustanoviteljev balinarskega društva.

3. Balinarsko Športno Društvo Logatec
Ustanovljeno leta 1981,ves čas je jedro medgeneracijskega sodelovanja .Društvo vrsto let tekmuje v državnih ligah,prav tako na notranjskih prvenstvih. Prav tako je društvo zmagovalec na turnirjih doma in tujini. Ima dve ekipi: Logatec, ki tekmuje v 2. državni ligi zahod in Logatec 2, ki tekmuje v notranjski ligi. V ekipi Logatec nastopajo: Slavko Petrovič, Jože Požar, Srečko Leskovec, Andrej Drvarič, Gregor Gorišek,Tone Koler, Zdravko Godnjavec, Franc Makuc, Janez Rudolf, Roman Kogovšek pod taktirko Marijana Tomažiča. V ekipi Logatec 2 pa nastopajo: Franc Peterlin, Peter Gostiša, Ivan Lampe, Armando Kristančič, Zvonimir Kožman, Anton Jerina,Tone Rus, Milan Čepon, Milan Treven, Janez Menart, Alojz Bradeško, Leopold Drvarič in Ivan Hvala pod taktirko Jelke Kožman.

4. Marijan Kržič
Rojen leta 1930. Je predsednik športnega društva Baron. Bil je tudi referent za šport in rekreacijo pri društvu upokojencev Logatec. Prejel je vrsto priznanj med drugim tudi od zveze upokojencev, mestne zveze upokojencev Ljubljana, 2006 pa je prejel tudi priznanje in plaketo za dolgoletno in požrtvovalno delo .Ima tudi okoli 60 medalj na tekmovalnem področju.

5. Antonija Rudolf
Rojena leta 1934. Je vsestranska veteranska športnica,v športnem društvu Baron je vodja ženske balinarske sekcije že 10 let, na tekmovanjih dosega vrsto dobrih rezultatov,1. mesto na notranjskih prvenstvih in na državnih tekmovanjih. Aktivna je tudi na drugih področjih.

6. Članska Ekipa RK Zvezda Logatec
Ustanovljen leta 2003, ki je v devetih letih prišel v 1. državno ligo pod taktirko Zdenke Dežman in kot pomočnik pa Matej Marinac. To so tekmovalke Ana Terčič, Nina leskovec, Nastja Leskovec, Mateja Ivanc, Tara Jonović, Tea Jonović, Tjaša Petrovič, Klara Nagode, Sara Železnik, Neža Križaj, Brina Bole, Nina Lukan, Vanja Mesec, Nina Cepić, Eva Petrovič.

7. Samo Gostiša
Smučarski skakalec,ki je bil tudi državni reprezentant. V smučarskem skakalnem klubu deli svoje bogate izkušnje s tekmovalnega področja. Veliko svojega trenerskega znanja in dela posveti najmlajši selekciji,kjer tudi vlaga veliko truda za pripravo skakalnic in tudi vsako leto organizira tudi tečaj za začetnike.

8. Luka Knaus
Luka Knaus je eden izmed najzaslužnejših ljudi, da je naš center pod Sekirico v zimskem času vedno lepo urejen .V občini Logatec je zadolžen za urejanje tekaških prog in skakalnic. V skakalnem klubu deluje tudi kot trener srednje selekcije.

9. Nedeljko Mrvoš
Ustanovitelj balinarske društva Logatec. Neumorni in nepozabni *Brko* je aktiven tudi na drugih področjih. Sedaj se bolj udeležuje rekreativnega balinanja.

10. Dušan Krašna
Je zadolžen kot vodja skakalnic za vsa dela na skakalnicah,ki se opravijo tako v letnem kot zimskem času. ne boji se poprijeti za kakršnimkoli delom in zaradi njega lahko pozimi uživamo v lepo osvetljenih skakalnicah.

11. Darko Malič
Je trener namiznega tenisa in je leta 2000 pričel z delom v NTK Logatec. S svojim delom je ustvaril vrsto reprezentantov.,predvsem v mlajših kategorijah. Uspešno nastopa tudi z ekipo članic v prvi slovenski namiznoteniški ligi,prav tako tudi z še eno ekipo članic v 2. in 3. namiznoteniški ligi.

12. Jože Jerina
Rojen leta 1933,aktiven trenutno na področju balinanja,v preteklosti je bil tudi referent za šport pri upokojencih, vodja moške balinarske ekipe, rad kolesari ,v preteklosti se je ukvarjal s smučarskim tekom. Tako je bil na maratonih Črni Vrh, Bloke, Kokrica, Ulovka, Vršič. Tudi v balinanju je dosegel kar nekaj prvih mest,ima 12 osebnih pokalov za bližanje in zbijanje. Šestkrat je preplaval tudi Blejsko jezero po 2 km in 5o m. Balina že 40 let, prekolesaril pa je tudi celo nekdanjo Jugoslavijo.

13. Slavko Novak
Rojen leta 1933,ves čas deluje v športnem društvu Baron, bil je med ustanovitelji pikado sekcije,aktiven tudi v drugih društvih, dosega dobre rezultate.

14. Tončka Mivšek
Rojena leta 1939,je vsestranska veteranska športnica. V športnem društvu Baron je vodja pohodniške sekcije,kjer skrbi, da se pohodov udeležuje čim več pohodnikov, prisotna pa je tudi na drugih športnih prireditvah v vrstah veteranov.

 

Zlata plaketa za vidne rezultate na evropskem in svetovnem nivoju

1. Vasja Rupnik
Rojen leta 1977. Vasja Rupnik je pustil pomemben pečat v tekaškem smučarskem klubu  Logatec. Njegova športna pot se je začela z smučarskim tekom,kjer je osvojil kar nekaj naslovov državnega prvaka in tudi dominiral v srednjeevropskem pokalu v mladinski kategoriji. Ko se mu ni uresničila želja,
da bi odšel na olimpijske igre,se je odločil za biatlon. Njegova vztrajnost je kmalu pripeljala do rezultatov, prebil se je v ekipo za svetovni pokal in postal standardni član slovenske biatlonske štafete. Tako je tudi dočakal svoje olimpijske igre. V sezoni 2012-13 pa mu je njegovo športno pot prekrižalo
zdravje in odločil se je, da konča svojo bogato športno pot ter postal šef tekmovalne službe v Alpini. Vasja Rupnik je lahko vzgled vsem mladim logaškim tekačem. Tudi v težkih časih je ostal optimist in velik borec,ostal je skromen.

2. Nina Zupančič
Rojena leta 1995. Je članica namiznoteniškega kluba Logatec. V letošnji sezoni je dosegla vrsto dobrih rezultatov, in sicer: na mednarodnem turnirju v Velenju je z ekipo in v dvojicah dosegla 3. mesto; na državnem prvenstvu v Velenju prav tako 3. mesto med dvojicami; V Lignanu se je uvrstila med 16. najboljših dvojic; v Senecu 3. mesto med dvojicami in med 16 najboljših posamezno;na
evropskem prvenstvu pa 21. mesto ekipno in 5. mesto med dvojicami; na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v Oslu uvrstitev v II.divizijo: v tati 3. mesto med dvojicami. Osvojila pa je tudi dva naslova državne prvakinje med posameznicah in v dvojicah

3. Miha Šimenc
Rojen leta 1995,tekmuje v kategoriji starejših mladincev in je član tekaško smučarskega kluba. S smučarskim tekom sta zasvojila sestra in oče. V mlajših letih se je ukvarjal predvsem z športi z žogo. Do danes je dosegel nekaj odmevnih rezultatov ,saj je bil na prvih mladinskih olimpijskih igrah v Innsbrucku in dosegel odlično 7. mesto. Na evropskem festivalu mladih pa mu je uspelo priteči 8. in 6. mesto. Osvojil pa je več zaporednih naslovov državnega prvaka,lani pa mu je uspelo celo 2. mesto v članski konkurenci oziroma absolutni konkurenci v sprintu. Cilji za nadaljnje delo so sledeči: uvrstiti se med 10 na mladinskem svetovnem prvenstvu in kakšen državni naslov v članski konkurenci.

4. Sonja Sekirnik Cergonja
Rojena leta 1997, je članica twirling kluba nova Gorica. V letu 2012 je napredovala v najvišji zahtevnostni nivo twirlinga v individualnih in skupinskih disciplinah ter že v prvi sezoni izjemno zastopala Slovenijo. Uvrstila se je v finale na evropskem pokalnem prvenstvu v mladinski konkurenci in 6. Mestom na svetovnem prvenstvu kot članica slovenske reprezentance ter 4. mesto na svetovnem prvenstvu v paru z Mašo Kovač v mladinski konkurenci.

5. Luka Stoševski
Rojen leta 195, je član lokostrelskega kluba Logatec. Tekmuje v kategoriji kadetov, na evropskem prvenstvu na Danskem je kot posameznik dosegel 17. mesto in kot ekipa 5. mesto; na evropskem mladinskem pokalu na hrvaškem je posamezno dosegel 9. mesto, kot ekipa 7. mesto; na svetovnem prvenstvu v Franciji kot posameznik 2. mesto in kot ekipa 3. mesto; v srednjeevropskem pokalu končno 1. mesto, v slovenskem pokalu 1. mesto; v končni uvrstitvi slovenskega pokala pa 2. mesto. Kategoriziran je kot perspektivni športnik.

6. Jan Rijavec
Rojen leta 1994, tekmuje v kategoriji mladincev. Na evropskem prvenstvu je kot posameznik dosegel 17. mesto in kot ekipa 5. mesto, na Hrvaškem je v mladinskem pokalu dosegel 9. mesto kot posameznik, kot ekipa 7. mesto;  svetovno prvenstvo posameznik 9. mesto, ekipno 3. mesto; srednjeevropski pokal končna uvrstitev 2. mesto, slovenski pokal Fita končna uvrstitev 3. mesto; slovenski pokal 2.mesto.

 

Srebrna plaketa občine Logatec za osvojeni naslov državnega prvaka, za mladinske in članske kategorije

1. Rok Tršan
Rojen 1992. S smučarskim tekom se je začel ukvarjati leta 2002,2004 pa je postal član tekaškega smučarskega kluba Logatec. Njegov vzornik je Matej Soklič kot najboljši novodobni slovenski smučarski tekač in si želi doseči njegove cilje. Poleg osvojenih 2. naslovov na članskem državnem prvenstvu v letošnjem letu , je njegov velik uspeh tudi 4. mesto na mladinskem svetovnem prvenstvu. Njegov cilj za naprej je, da redno nastopa v svetovnem pokalu ter osvajal točke.

2. Rok Štosevski
Rojen leta 1997,tekmuje v kategoriji kadetov. Na državnih prvenstvih 3. mesto fita, 3. mesto dvoransko prvenstvo, 2. mesto fita 900 krogov,1. mesto sd. v srednjeevropskem pokalu je dosegel končno 11. mesto; slovenski fitapokal končna uvrstitev 2.mesto.

3. Špela Petkovšek
Rojena leta 1995, tekmuje kot kadetinja, na državnih prvenstvih je dosegla naslednje rezultate: 2. mesto fita 60m, 7. mesto dvoransko prvenstvo 18 m, 1. mesto fita 900 krogov, 1. mesto arowhead. Sredje evropski pokal končna uvrstitev 2. mesto, slovenski fita pokal končna uvrstitev 2. mesto, slovenski pokal končna uvrstitev 1.mesto.

4. Cita Lukančič
Rojena leta 1995,tekmuje kot kadetinja. Na državnih prvenstvih je dosegla 1. mesto fita 60m, 1. mesto dvoransko prvenstvo 18 m, 2. mesto fita 900 krogov, 4. mesto arowhead; srednje evropski pokal končna uvrstitev 1. mesto; slovenski fita pokal-končna uvrstitev 1. mesto in slovenski pokal končna uvrstitev 2.mesto.

5. Dobrivoje Stoševski
Rojen leta 1967, tekmuje v članski konkurenci. na državnem prvenstvu 1. mesto 3. d; slovenski 3d pokal končno 3.mesto.

6. Miha Šimenc
Rojen leta 1995, tekmuje v kategoriji starejših mladincev in je član tekaško smučarskega kluba. Z smučarskim tekom sta zasvojila sestra in oče. V mlajših letih se je ukvarjal predvsem z športi z žogo. Do danes je dosegel nekaj odmevnih rezultatov ,saj je bil na prvih mladinskih olimpijskih igrah v Innsbrucku in dosegel odlično 7. mesto. Na evropskem festivalu mladih pa mu je uspelo priteči 8. in 6. mesto. Osvojil pa je več zaporednih naslovov državnega prvaka,lani pa mu je uspelo celo 2. mesto v članski konkurenci oziroma absolutni konkurenci v sprintu. cilji za nadaljnje delo so sledeči:  uvrstiti se med 10 na mladinskem svetovnem prvenstvu in kakšen državni naslov v članski konkurenci.

7. Ekipa članic do 4o let NTK Logatec
V ekipi nastopajo Nina Zupančič, Katja Gutnik, Sanja Smiljanič, Ana Verdinek, Tjaša Mihevc, ki več let zapored osvajajo 2. mesto, kjer jih premaguje le ekipa,ki ima v svojih vrstah bolgarsko reprezentantko. Osvojile so tudi 2. mesto v pokalnem tekmovanju.

 

Bronasta plaketa občine Logatec za osvojeni naslov državnega prvaka v mlajših kategorijah, pri veteranih in invalidih in za osvojitev slovenskega pokala

1. Klara Lekše
Rojena leta 1998. Je članica tekaškega smučarskega kluba Logatec, za tek jo je navdušil oče. Ob strani ji stoji cela družina. Njena vzornica je Petra Majdič. Doslej je osvojila dva naslova državne prvakinje v kategoriji mlajše in starejše deklice,druga pa je bila na tekmovanju Toppolino,v pretekli tekmovalni sezoni pa je tekmovala tudi na FIS tekmi v Sarajevo, kjer je med članicami dosegla odlično 3. mesto. Cilj,ki si ga je zadala v prihajajočih sezonah je uvrstitev in nastop na olimpijskih igrah mladih in se uvrstiti v reprezentanco in ne na koncu tudi nastop na olimpijskih igrah.

2. Luka Hladnik
Rojen leta 2000. Je član tekaškega smučarskega kluba Logatec. Prihaja iz Rovt in je smučarski tek začel trenirati pri devetih letih. Njegova vzornika sta Petra Majdič in francoski biatlonec Martin Fourcade. Postal je državni prvak, dosegel je 1. mesto na skupnem poletnem pokalu Geoplin, 2. mesto v skupnem zimskem pokalu Geoplin, 5. mesto na topolinu v kategoriji mlajši dečki. S svojo marljivostjo in z obilico talenta za dobro tehniko in občutkom za drsanje bo kmalu izpolnil svoje cilje za čim boljše  rezultate.

3. Slavko Petrovič
Rojen 1966. Je član balinarskega športnega društva Logatec. V pretekli sezoni je dosegel odlične rezultate in največji uspeh v zgodovini društva - 3. mesto na državnem prvenstvu posameznikov in 3. mesto v pokalu. Rezultat je toliko pomembnejši, saj je Slovenija balinarska velesila. Večkratni notranjski prvak v disciplinah posamezno,igra v krog, natančno zbijanje in igra dvojic. Bil je tudi šestkrat najboljši balinar Notranjske. Neumoren in vztrajen.

4. Lucija Polančec
Rojena 2001. Članica twirling kluba logaških mažoret. Osvojila je 2. naslova državnega prvaka in sicer v disciplinah solo kadet in dance twirl.

5. Ekipa group višji nivo
Skupina letnik 1991, ki je član twirling kluba logaških mažoret-osvojila naslov državnega prvaka in 7. mesto na evropskem pokalu.

6. Ekipa Velika Skupina Group
Skupina letnik 1999-1991, član twirling kluba logaških mažoret-osvojila naslov državnega prvaka, v skupini so: Sara Pečkaj, Ilič Kristina, Buh Tajda, Gorkič Tina, Verbič Ines, Neja Gombar, Neca Kenda, Nika in Neja Plut, Ajda Berzin, Maja in Alja Katič, Tamara Antončič  in Tanja Merlak.

7. Katja Gutnik
Rojena 1994, je članica namiznoteniškega kluba Logatec. Osvojila je 2. drugi mesti v Izoli na državnem prvenstvu in sicer med dvojicami in v kategoriji mešanih dvojic. Na mednarodnem tekmovanju v Schwechatu pa je osvojila 32. mesto med posameznicami.

8. Ekipa Članic 2. Liga NTK Logatec
V ekipi nastopajo Tjaša Mihevc, Kaja Okorn, Neža Vindiš, Hana Čolič, Julija Kelečevič, ki so osvojile 2. mesto na dp, vendar je to velik uspeh, saj so to ekipa deklet stara do petnajst let.

9. Pija Mihevc
Rojena 2000, je članica namiznoteniškega kluba Logatec. Je mlajša kadetinja in na državnem prvenstvu je osvojila 2. mesto med dvojicami in 3-4-mesto med posameznicami.

10. Tjaša Mihevc
Rojena leta 1998. je članica namiznoteniškega kluba Logatec. Na državnem prvenstvu med kadetinjami je osvojila 2. mesto med dvojicami, 2. mesto med mešanimi dvojicami ter 3. mesto med posameznicami.

11. Aleksandra Vovk
Rojena leta 2000,je članica namiznoteniškega kluba Logatec. na državnem prvenstvu za mlajše kadetinje je dosegla 2.mesto.

12. Kristijan Bauer
Rojen leta 1994, tekmuje kot mladinec. na državnem prvenstvu je dosegel 3. mesto fita 900 arowhead, 11. mesto dvorana 18m. krogov,5 .mesto fita 70 m, 3. mesto srednje evropski pokal končna uvrstitev 5. mesto; slovenski fita pokal končna uvrstitev 4. mesto,slovenski pokal končna uvrstitev 4. mesto.

13. Špela Fajdiga
Rojena leta 1993, nastopa kot mladinka, na državnih prvenstvih seje uvrstila 2. mesto fita 900 krogov, 2. mesto fita 70 m, 3. mesto dvorana 18 m; srednje evropski pokal končna uvrstitev 2. mesto, slovenski fita pokal -končna uvrstitev 3. mesto; slovenski pokal -končna razvrstitev 2.mesto.

 

Posebno priznanje ob izrednih dosežkih na rekreativnem področju

1. Boris Meze
udeleženec na DOS-u leta 2012, kjer ob dobri podpori spremljevalne ekipe dosegel 29. mesto. Boris Meze veliko časa preživi na kolesu ,udeležuje se mnogih maratonov: Franja, Češenj, Črnuče, Ljubljana-Trst, Dakijev maraton, vzpon na Vršič, Vipava-Nanos, tura Bonn.

 

Posebno priznanje za življenjsko delo na področju športa

Drago Arhar st.

Foto: Andrej Korenč

SL1 (1)
SL1 (1)
SL1 (2)
SL1 (2)
SL1 (3)
SL1 (3)
SL1 (4)
SL1 (4)
SL1 (5)
SL1 (5)
SL1 (6)
SL1 (6)
SL1 (7)
SL1 (7)
SL1 (8)
SL1 (8)
SL1 (9)
SL1 (9)
SL1 (10)
SL1 (10)
SL1 (11)
SL1 (11)
SL1 (12)
SL1 (12)
SL1 (13)
SL1 (13)
SL1 (14)
SL1 (14)
SL1 (15)
SL1 (15)
SL1 (16)
SL1 (16)
SL1 (17)
SL1 (17)
SL1 (18)
SL1 (18)
SL1 (19)
SL1 (19)
SL1 (20)
SL1 (20)
SL1 (21)
SL1 (21)
SL1 (22)
SL1 (22)
SL1 (23)
SL1 (23)
SL1 (24)
SL1 (24)
SL1 (25)
SL1 (25)
SL1 (26)
SL1 (26)
SL1 (27)
SL1 (27)
SL1 (28)
SL1 (28)
SL1 (29)
SL1 (29)
SL1 (30)
SL1 (30)
SL1 (31)
SL1 (31)
SL1 (32)
SL1 (32)
SL1 (33)
SL1 (33)
SL1 (34)
SL1 (34)
SL1 (35)
SL1 (35)
SL1 (36)
SL1 (36)
SL1 (37)
SL1 (37)
SL1 (38)
SL1 (38)
SL1 (39)
SL1 (39)
SL1 (40)
SL1 (40)
SL1 (41)
SL1 (41)
SL1 (42)
SL1 (42)
SL1 (43)
SL1 (43)
SL1 (44)
SL1 (44)
SL1 (45)
SL1 (45)
SL1 (46)
SL1 (46)
SL1 (47)
SL1 (47)
SL1 (48)
SL1 (48)
SL1 (49)
SL1 (49)
SL1 (50)
SL1 (50)
SL1 (51)
SL1 (51)
SL1 (52)
SL1 (52)
SL1 (53)
SL1 (53)
SL1 (54)
SL1 (54)
SL1 (55)
SL1 (55)
SL1 (56)
SL1 (56)
SL1 (57)
SL1 (57)
SL1 (58)
SL1 (58)
SL1 (59)
SL1 (59)
SL1 (60)
SL1 (60)
SL1 (61)
SL1 (61)
SL1 (62)
SL1 (62)
SL1 (63)
SL1 (63)
SL1 (64)
SL1 (64)
SL1 (65)
SL1 (65)
SL1 (66)
SL1 (66)
SL1 (67)
SL1 (67)
SL1 (68)
SL1 (68)
SL1 (69)
SL1 (69)
SL1 (70)
SL1 (70)
SL1 (71)
SL1 (71)
SL1 (72)
SL1 (72)
SL1 (73)
SL1 (73)
SL1 (74)
SL1 (74)
SL1 (75)
SL1 (75)
SL1 (76)
SL1 (76)
SL1 (77)
SL1 (77)
SL1 (78)
SL1 (78)
SL1 (79)
SL1 (79)
SL1 (80)
SL1 (80)
SL1 (81)
SL1 (81)
SL1 (82)
SL1 (82)
SL1 (83)
SL1 (83)
SL1 (84)
SL1 (84)
SL1 (85)
SL1 (85)
SL1 (86)
SL1 (86)
SL1 (87)
SL1 (87)
SL1 (88)
SL1 (88)
SL1 (89)
SL1 (89)
SL1 (90)
SL1 (90)
SL1 (91)
SL1 (91)
SL1 (92)
SL1 (92)
SL1 (93)
SL1 (93)
SL1 (94)
SL1 (94)
SL1 (95)
SL1 (95)
SL1 (96)
SL1 (96)
SL1 (97)
SL1 (97)
SL1 (98)
SL1 (98)
SL1 (99)
SL1 (99)
SL1 (100)
SL1 (100)
SL1 (101)
SL1 (101)
SL2 (1)
SL2 (1)
SL2 (2)
SL2 (2)
SL2 (3)
SL2 (3)
SL2 (4)
SL2 (4)
SL2 (5)
SL2 (5)
SL2 (6)
SL2 (6)
SL2 (7)
SL2 (7)
SL2 (8)
SL2 (8)
SL2 (9)
SL2 (9)
SL2 (10)
SL2 (10)
SL2 (11)
SL2 (11)
SL2 (12)
SL2 (12)
SL2 (13)
SL2 (13)
SL2 (14)
SL2 (14)
SL2 (15)
SL2 (15)
SL2 (16)
SL2 (16)
SL2 (17)
SL2 (17)
SL2 (18)
SL2 (18)
SL2 (19)
SL2 (19)
SL2 (20)
SL2 (20)
SL2 (21)
SL2 (21)
SL2 (22)
SL2 (22)
SL2 (23)
SL2 (23)
SL2 (24)
SL2 (24)
SL2 (25)
SL2 (25)
SL2 (26)
SL2 (26)
SL2 (27)
SL2 (27)
SL2 (28)
SL2 (28)
SL2 (29)
SL2 (29)
SL2 (30)
SL2 (30)
SL2 (31)
SL2 (31)
SL2 (32)
SL2 (32)
SL2 (33)
SL2 (33)
SL2 (34)
SL2 (34)
SL2 (35)
SL2 (35)
SL2 (36)
SL2 (36)
SL2 (37)
SL2 (37)
SL2 (38)
SL2 (38)
SL2 (39)
SL2 (39)
SL2 (40)
SL2 (40)
SL2 (41)
SL2 (41)
SL2 (42)
SL2 (42)
SL2 (43)
SL2 (43)
SL2 (44)
SL2 (44)
SL2 (45)
SL2 (45)
SL2 (46)
SL2 (46)
SL2 (47)
SL2 (47)
SL2 (48)
SL2 (48)
SL2 (49)
SL2 (49)
SL2 (50)
SL2 (50)
SL2 (51)
SL2 (51)
SL2 (52)
SL2 (52)
SL2 (53)
SL2 (53)
SL2 (54)
SL2 (54)
SL2 (55)
SL2 (55)
SL2 (56)
SL2 (56)
SL2 (57)
SL2 (57)
SL2 (58)
SL2 (58)
SL2 (59)
SL2 (59)
SL2 (60)
SL2 (60)
SL2 (61)
SL2 (61)
SL2 (62)
SL2 (62)
SL2 (63)
SL2 (63)
SL2 (64)
SL2 (64)
SL2 (65)
SL2 (65)
SL2 (66)
SL2 (66)
SL2 (67)
SL2 (67)
SL2 (68)
SL2 (68)
SL2 (69)
SL2 (69)
SL2 (70)
SL2 (70)
SL2 (71)
SL2 (71)
SL2 (72)
SL2 (72)
SL2 (73)
SL2 (73)


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin