Vaja nastanitvene enote OZRK Ljubljana 8. in 9. 2013 ICZR Logatec

Območno združenje Rdečega križa Ljubljana organizira vajo nastanitvene enote v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje RS v Logatcu (nekdanji Center vojnih veteranov Logatec). Vaja bo potekala v soboto, 8. 6. 2013, in nedeljo, 9. 6. 2013.

Namen vaje je sprejem in preskrba večjega števila oseb v centru Logatec v primeru nesreče.

Pri izvedbi vaje vas prosimo za sodelovanje, da v času vaje obiščete center Logatec. Kot obiskovalci bi predstavljali začasno razseljene osebe, ki potrebujejo začasno namestitev v centru. Obisk je lahko začasen, enodneven ali dvodneven, potrebno pa bo upoštevati navodila vodja centra in se vživeti v vlogo.

V kolikor vaš obisk traja dva dni je za hrano in prenočišče poskrbljeno, priporočljivo pa je, da imate s seboj spalno vrečo.

Čas prihodov in odhodov:
• enodnevni obisk:
sobota, 8. 6. 2013, od 14h do 22h
nedelja, 9. 6. 2013, od 8h do 14h
• dvodnevni obisk:
sobota, 8. 6. 2013, od 14h do nedelje, 9. 6. 2013, do 14h

Prosim vašo udeležbo na vaji potrdite do srede, 5. 6. 2013, na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na 031 728 501.

Za sodelovanje se vam v naprej najlepše zahvaljujemo.


Špela Kenda l.r.
Strokovna sodelavka OZRK Ljubljana


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin