Otroci bodo veseli, starši še bolj


Občina Logatec se na vse kriplje trudi reševati prostorsko stisko, ki nastaja v domačih vrtcih. Dogovori, sodelovanje in posluh za problematiko pa morajo prinesti rezultate in prvega se je Občinska uprava razveselila v petek, 20. Februarja 2009, ko je bila podpisana pogodba za gradnjo vrtca na Tržaški 105 v Logatcu.
Družba VG5 bo vrtec na Tržaški 105 v Gorenjem Logatcu gradila v dveh fazah. Prva faza s petimi oddelki naj bi bila končana v dobrem mesecu in pol, druga faza, ki vključuje gradnja še preostalih 4 oddelkov z vsemi spremljajočimi prostori, kuhinjo, večnamenskim prostorom in prostorom za vodstvo pa bodo dokončali kasneje, in sicer na podlagi števila prijav, ki bodo nakazala koliko otrok bo potrebovalo vrtčevsko oskrbo. Ta samostojni vrtec z devetimi oddelki bo dokončan do jeseni, v njem pa bosta prostor našla tudi začasna oddelka s Tržaške 148 in Notranjske 14.

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: